Ben kaçır mışım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kaçır mışım
Beni de kesin biliyorBeni biliyor zaten sorun yok dkrkffj
İstesin nolcek ki, sanki siz saklanıyor musunuz?Bizden de isterse![]()
kahve çay resmi paylaşmıştım onda havuz görünüyordu.Ben kaçır mışım![]()
Eşime söylüyorum sanki orada yüzeceksin diyorBizimkinde de havuzsuz bağ evi var. Mümkünse çocuklar büyümeden havuz yaptırmasın. Bana çile oluyor.![]()
Ablanın evi ne tarafta ki? Anneler parkına yakın olduğunu biliyorum sadece. Ben de yakınım.aynı sokakmı başka sokak mı senin ki?![]()
Çok havalıkahve çay resmi paylaşmıştım onda havuz görünüyordu.
yazın zaten sessizdi yemek topiği.
Oradan resmini attın da sen de resmini at mı diyorsun OnaNane Insta’ya bak

TC mi vermedim sadeceİstesin nolcek ki, sanki siz saklanıyor musunuz?![]()
Çocuklarla havuzlu bir eve gidince dert oluyor bana. Peşlerinde koşturuyorum sürekli düşerler diye. Düşmeseler de çocukların suya ayrı bir zaafı var malum. Üzerini ıslatıyor, havuza olmadık şeyler atıyor vs. Çekilmez. Ama büyüseler isterim, ben de girerim. Yakınlarda çok ev yok zaten sjdjdjEşime söylüyorum sanki orada yüzeceksin diyor![]()
Ablanın evi ne tarafta ki? Anneler parkına yakın olduğunu biliyorum sadece. Ben de yakınım.![]()
Haşema ile yüzersin de ne olacak ki?Eşime söylüyorum sanki orada yüzeceksin diyor![]()
Resmimi atmadım, gerek var mı ki, daha önce hikayede paylaştığım oluyordu sjdkkdOradan resmini attın da sen de resmini at mı diyorsun Ona![]()
O zaman köyden çıkamazsınÇocuklarla havuzlu bir eve gidince dert oluyor bana. Peşlerinde koşturuyorum sürekli düşerler diye. Düşmeseler de çocukların suya ayrı bir zaafı var malum. Üzerini ıslatıyor, havuza olmadık şeyler atıyor vs. Çekilmez. Ama büyüseler isterim, ben de girerim. Yakınlarda çok ev yok zaten sjdjdj
Yaptırsın o zamanHaşema ile yüzersin de ne olacak ki?![]()
İşerler havuza, girme annemÇocuklarla havuzlu bir eve gidince dert oluyor bana. Peşlerinde koşturuyorum sürekli düşerler diye. Düşmeseler de çocukların suya ayrı bir zaafı var malum. Üzerini ıslatıyor, havuza olmadık şeyler atıyor vs. Çekilmez. Ama büyüseler isterim, ben de girerim. Yakınlarda çok ev yok zaten sjdjdj
Allah aşkına söyle hangi apartman hahahahaholimpik havuz köşede çilek mobilya var çağdaş petrol yol güzergahından gidince arka tarafa düşüyor.
![]()
Bildiğin gibi değilOradan resmini attın da sen de resmini at mı diyorsun Ona![]()
Kısaca tarifimAllah aşkına söyle hangi apartman hahahahah