- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Düşün ne acılar cektimOffff ondan 3 gün hiç susmadan ağladın kıyamam![]()
bende öyle düşünüyorum nevosO zaman bir daha koşma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşün ne acılar cektimOffff ondan 3 gün hiç susmadan ağladın kıyamam![]()
bende öyle düşünüyorum nevosO zaman bir daha koşma![]()
Çok uzun sürmez yakında gidersinben hep burdayım ozlemene gerek yok conem![]()
Sen bize yemek yapDüşün ne acılar cektim
bende öyle düşünüyorum nevos![]()
O zaman akıllı olgitmiycem sana inat![]()
Düşünmemeye pek fırsat vermedinDüşün ne acılar cektim
bende öyle düşünüyorum nevos![]()
Kocam zaten bu soruyu bekliyomus " malatya yöresel yemekleri yapin,içli köfte mesela. Mangal partisi olsun ya da etli dolma. Aslında evde adana kebap nasıl yapılır da alabilir. Bir sürü seçenek sundum,beni de düşünün seçin birini Allah rızası için" hele heleSen bize yemek yapYeni kategorimiz ne olsun enişteye sorsana
![]()
Yeni kategoride yine birlikteyiz o zamanKocam zaten bu soruyu bekliyomus " malatya yöresel yemekleri yapin,içli köfte mesela. Mangal partisi olsun ya da etli dolma. Aslında evde adana kebap nasıl yapılır da alabilir. Bir sürü seçenek sundum,beni de düşünün seçin birini Allah rızası için" hele hele![]()
Ne var ki onda Adanayı ben sürekli yapıyorumKocam zaten bu soruyu bekliyomus " malatya yöresel yemekleri yapin,içli köfte mesela. Mangal partisi olsun ya da etli dolma. Aslında evde adana kebap nasıl yapılır da alabilir. Bir sürü seçenek sundum,beni de düşünün seçin birini Allah rızası için" hele hele![]()
Sen şefsin canımNe var ki onda Adanayı ben sürekli yapıyorum![]()
Hani beni özgür birakmistinYeni kategoride yine birlikteyiz o zaman
Daha erken seçim için ama bulgur yemekleri olabilirKebvaplarda çok iyi olur
yada yöresel yemekler
![]()
Bende yapıyorum. Hem tavuk kiymasindan,hem dana kiymadan. Ama benim koca zoraki diyette bu ara baskı altında. O yüzden aklinda hep bunlar varNe var ki onda Adanayı ben sürekli yapıyorum![]()
O zaman salatalar olsun sıradakiHani beni özgür birakmistin
Bende yapıyorum. Hem tavuk kiymasindan,hem dana kiymadan. Ama benim koca zoraki diyette bu ara baskı altında. O yüzden aklinda hep bunlar var![]()
Sen kaşındınHani beni özgür birakmistin
Bende yapıyorum. Hem tavuk kiymasindan,hem dana kiymadan. Ama benim koca zoraki diyette bu ara baskı altında. O yüzden aklinda hep bunlar var![]()
Bak bu olurO zaman salatalar olsun sıradaki![]()
Hiç yapmam. Kendisi yapsın,katilsinSen kaşındınHem enişte bizden yana
İstediğimizi yapabiliriz sana
![]()
Olmaz evin hanımı sensin sen yapacaksınBak bu olur
Hiç yapmam. Kendisi yapsın,katilsin![]()
Ben nasıl ışte çalışıyosam o da evde yemek yapacak o kadarOlmaz evin hanımı sensin sen yapacaksın![]()
Bunu enişteye de söyledin miBen nasıl ışte çalışıyosam o da evde yemek yapacak o kadar![]()
O zaten benden daha çok yemek yapıyor nevos,sorumluluklarinin farkindaBunu enişteye de söyledin mi
Haklısın![]()