• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Sen bize yemek yap :KK45:Yeni kategorimiz ne olsun enişteye sorsana:KK45::KK70:
Kocam zaten bu soruyu bekliyomus " malatya yöresel yemekleri yapin,içli köfte mesela. Mangal partisi olsun ya da etli dolma. Aslında evde adana kebap nasıl yapılır da alabilir. Bir sürü seçenek sundum,beni de düşünün seçin birini Allah rızası için" hele hele :110:

Kocam zaten bu soruyu bekliyomus " malatya yöresel yemekleri yapin,içli köfte mesela. Mangal partisi olsun ya da etli dolma. Aslında evde adana kebap nasıl yapılır da alabilir. Bir sürü seçenek sundum,beni de düşünün seçin birini Allah rızası için" hele hele :110:
Yeni kategoride yine birlikteyiz o zaman:KK45:
Daha erken seçim için ama bulgur yemekleri olabilir:kk77:Kebaplarda çok iyi olur:KK58:yada yöresel yemekler:rolleyes:

Ne var ki onda Adanayı ben sürekli yapıyorum:cool:

Yeni kategoride yine birlikteyiz o zaman:KK45:
Daha erken seçim için ama bulgur yemekleri olabilir:kk77:Kebvaplarda çok iyi olur:KK58:yada yöresel yemekler:rolleyes:
Hani beni özgür birakmistin:eek:

Ne var ki onda Adanayı ben sürekli yapıyorum:cool:
Bende yapıyorum. Hem tavuk kiymasindan,hem dana kiymadan. Ama benim koca zoraki diyette bu ara baskı altında. O yüzden aklinda hep bunlar var:KK70:

Bunu enişteye de söyledin mi:KK45:
Haklısın :KK60:
O zaten benden daha çok yemek yapıyor nevos,sorumluluklarinin farkinda:KK70: çoğu sabah supurge sesiyle uyanirim. Eşim evi temizlemis,süpürüyor. Sağolsun en büyük yardimcimdir kendisi. Evlendigimden beri bulaşık yikamayi unuttum :KK70:

Back
X