• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

O zaten benden daha çok yemek yapıyor nevos,sorumluluklarinin farkinda:KK70: çoğu sabah supurge sesiyle uyanirim. Eşim evi temizlemis,süpürüyor. Sağolsun en büyük yardimcimdir kendisi. Evlendigimden beri bulaşık yikamayi unuttum :KK70:
Allah razı olsun canım:KK19:Çok şanslısın:nazar:
Öyle olması gerekiyor birlikte çalışıyorsunuz:KK51:

Ağzından bal damlıyor:KK60:
Bu tolin nere gittio_O
Bize kızmamıştır değil mi:KK17:

Öyle gerçekten,eşim benim ödülüm:KK36: ya nevos benim kasıklarim çok agriyo. Ağrı kesici içtim banamisin demedi. Ne yapsam geçer acaba adetimin 2. Günü ondan bu sanci:KK43:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Üşütüyor musun acabao_OAyaklarının altına sıcak su torbası koyabilirsin.Eğer sıcak su torban yoksa ayaklarını sıcak suya koy yanmayacak kadar 5-10 dakika beklersen hafifleyebilir..:KK19:

Ay çok kötüyüm pinkom ya,belim,bacaklarim,kasıklarim fena sancilaniyor:KK43:
Dün diyordum ya, doğuruyormuyum acaba diye, bitmiyor bu sancılar:KK51:

Üşütüyor musun acabao_OAyaklarının altına sıcak su torbası koyabilirsin.Eğer sıcak su torban yoksa ayaklarını sıcak suya koy yanmayacak kadar 5-10 dakika beklersen hafifleyebilir..:KK19:
Kızmıştır, ondan gözümüzün önünde tutalım:-)

Ayagimdan patigim hiç eksik olmaz. Corapsiz yataga girmem yaz kış:KK48: su torbasi var ayagimda ama hiç fayda etmedi. Napicam boyle:KK61:

Ohooyy ne wphbetler ne sohbetler migdem cok kotu yorgan dosek yaiyorum migde bulantosina ne iyi gelir

Back
X