- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Özledim tabiii,minik kuşumm benimmmmÖzledin demi
Ablamlar gelmişti, sonra gezmeye gittik ne kadar yorulduysam uyumuşuz onlar gider gitmez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özledim tabiii,minik kuşumm benimmmmÖzledin demi
Ablamlar gelmişti, sonra gezmeye gittik ne kadar yorulduysam uyumuşuz onlar gider gitmez![]()
GeldimmmHoşgeldiniz Hanım efendi nerelerdesiniz![]()
Ben ailemin yanında yaşamak istiyorum artıkHadi herkes istediği bişeyi yazsın birbirimize dua edelim.Belki olur .Harbi inşllh iyi olursun güzel bi bebeğin olur hayırlısıyla.
Maşallah canımGeldimmm
Tatil yaradı bize![]()
İnşallh nevro Ailesiyle birlikte mutlu mesut oluuuur amin.Ben aiemin yanında yaşamak istiyorum artık
Birde yeni bir umut kapısı açıldı benim için onun hayırlısı ile yoluma ışık saçmasını istiyorum![]()
Kazen abi gelmiş kurabiye vermemişsiniz, ben böyle mi öğrettim size misafir ağırlamayıÖzledim tabiii,minik kuşumm benimmmm![]()
Aaaa a pinky gelmiş.dur bakalım nerdesin şef bozuntusu .Mutfak yandı bitti kül oldu.
Sağol üstadımİnşallh nevro Ailesiyle birlikte mutlu mesut oluuuur amin.
Aminn inşallahMaşallah canımAllah muhabbetnizi artırsın
![]()
Valla pinko korkumdan onu görünce kactim ben tabağı neyin firlattimKazen abi gelmiş kurabiye vermemişsiniz, ben böyle mi öğrettim size misafir ağırlamayı![]()
Dürt belki gelirAminn inşallah
Rüyamda meg i gördüm nerde o ya![]()
Sonra neden kafamıza kepçe yiyoruz diyorsunuzAaaa a pinky gelmiş.dur bakalım nerdesin şef bozuntusu .Mutfak yandı bitti kül oldu.
Valla pinko korkumdan onu görünce kactim ben tabağı neyin firlattim![]()
Eveet bana da amin deyin .Bende çocuklarımın hayırlı bol kazançlı meslekleti olsun istiyorum bide bahçeli ev yaaaa ama hayırlısı.Sağol üstadımRabbim seninde gönlüne göre versin
![]()
Ben kaçmadım yi yi gaaari didim.Iyi yapmışsın görmesin bir süre
![]()
Rabbim gönlüne göre versin.AminEveet bana da amin deyin .Bende çocuklarımın hayırlı bol kazançlı meslekleti olsun istiyorum bide bahçeli ev yaaaa ama hayırlısı.