- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
Tamam canimda atarim simditarifi istiyorsan özel mesaj ayarını aç ve bana özelden mesaj at açtım diye canım, ben mesajını alınca tarifi atarım sana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canimda atarim simditarifi istiyorsan özel mesaj ayarını aç ve bana özelden mesaj at açtım diye canım, ben mesajını alınca tarifi atarım sana.
O zaman o kurabiyeyide sen yap bizehangi kurabiyeyi yapacağına karar verdinmi?
vermediysen ilginç bir tarif önerisi sunabilirim sana: ))))
ben olsam onu yapabilirdim...
Onlarıda yapar yemek tariflerine eklersin bizde öğrenirizOoo bi sürü güzel kurabiyem vaaaaar.hıııh![]()
Dansozu de gördün müİyi akşamlar.
Meryem doğum günün kutlu olsun.
Ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi.
Ama o sayfalar arasında Tolin`in şutlandığını görmek en güzeliydi.Tolin yazık sana.
![]()
Dansozu de gördün mü![]()
Pilav etli mi tavuklu mu?Evettt, bu bir duyururdur. 10 dk sonra pilavlı sohbet baslayacaktir. Merhume Tolin için son görevimizi layikiyle yerine getireceğiz. Kailimcilar yerlerini alsın lütfen![]()
Siz pilavları dağıtın ben takipteyimEveeetttttt, bu bir duyururdur. 10 dk sonra pilavlı sohbet baslayacaktir. Merhume Tolin için son görevimizi layikiyle yerine getireceğiz. Kailimcilar yerlerini alsın lütfen![]()
Hiç bir masraftan kacinmadik adra, toline özel hamsili pilav yaptirdikPilav etli mi tavuklu mu?Ete masraf yapmasaydın tavuk neyine yetmiyor.
![]()
Ayranlari hazir mi şekerimNohutlu olsun pilav
Ayranı ben yapcam![]()
Mevlütde nohutlu pilav nerede görülmüş.Nohutlu olsun pilav
Ayranı ben yapcam![]()
Ayranlari hazir mi şekerim![]()
Ben nohutlu pilavı çok seviyorum, hazır pilav yiyorken o olsunMevlütde nohutlu pilav nerede görülmüş.Ayran yerine su dağıtalım masraf olmasın.
![]()