- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Heee yemekle ilgili konuşmuyorlar kipinko tolinin mapusundan beri baya unuttun sen şefliği: )))![]()
Fırsatım olmadı henüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee yemekle ilgili konuşmuyorlar kipinko tolinin mapusundan beri baya unuttun sen şefliği: )))![]()
BilmiyorumYanlış mı cevap vermişiz![]()
yapacam bananeFazla hava yapma forumda![]()
cagırın gelsın pampaaanöbetçiler, muhafızlar..... : ))))
sende nevoscum sana burdan el sallıycam tamammı arada topıge zıyaretcı olarak gel
Kendine iyi bak![]()
Birgün giderim çok özlersin beniyapacam banane
cagırın gelsın pampaaa
sende nevoscum sana burdan el sallıycam tamammı arada topıge zıyaretcı olarak gel![]()
BilmiyorumBen yukarda kırmızı kırmızı bildirim kalmasın diye cevapladım
Gözüme takılıyor
![]()
bi deneyelım bence sen bı gun banlan bakalım ozluyomuyuzBirgün giderim çok özlersin beni![]()
Benim gözüme takılıyorben kırmızıyı severim dursun öyle: )![]()
Temelli giderim kurtulursunbi deneyelım bence sen bı gun banlan bakalım ozluyomuyuz![]()
boyle vicdan yaparak arkamdan yaptıgın kına gecesını unutturamazsın bebısımBenim gözüme takılıyor
Temelli giderim kurtulursun![]()
Sen istemiyorsun beni ben de giderimboyle vicdan yaparak arkamdan yaptıgın kına gecesını unutturamazsın bebısım![]()
halayın bası sendın ama senı hain nevoş seniiiiiiSen istemiyorsun beni ben de giderim
Ben mi yaptım sadece![]()
Yok ben Mune'den sonra 2. sıradaydımhalayın bası sendın ama senı hain nevoş seniiiiii![]()
kıme cekıstırmısım yavrum senı bi soyle bakem heleYok ben Mune'den sonra 2. sıradaydım
Ama kına gecesi yapan herkesle özelden başka alanlardan sohbet edip beni çekiştiriyorsunBeni gelip burda eziyorsun
![]()
Gelip burda yazdılarkıme cekıstırmısım yavrum senı bi soyle bakem hele![]()
he onu okudum adraya nikah kıydınız benı canevımden vurdunuz napsaydımGelip burda yazdılarTolin küsmüş
Okumadın mı
![]()
he onu okudum adraya nikah kıydınız benı canevımden vurdunuz napsaydım
şaka şaka aksam biraz basım agrıyodu bıde dızı vardı o yuzden topıgı okudum sadece yazmıyodum harbıye boyle soyle dedım![]()
Barışalım mıhe onu okudum adraya nikah kıydınız benı canevımden vurdunuz napsaydım
şaka şaka aksam biraz basım agrıyodu bıde dızı vardı o yuzden topıgı okudum sadece yazmıyodum harbıye boyle soyle dedım![]()
O zaman sen de bizim taraftasınne zaman kustuk?![]()