- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Nevoş sultan yalnız yardım et telefondan konu açınca hep yanlış yapıyorum kategoriyi yarışma yapamadım onu düzeltirmisn e bide herzamnki gibi doğru dürüst yazamamışım affolaaSen yine döktürmüşsündür blöf yakma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevoş sultan yalnız yardım et telefondan konu açınca hep yanlış yapıyorum kategoriyi yarışma yapamadım onu düzeltirmisn e bide herzamnki gibi doğru dürüst yazamamışım affolaaSen yine döktürmüşsündür blöf yakma![]()
Canım tarifini ve başlığı düzelttim.Nevoş sultan yalnız yardım et telefondan konu açınca hep yanlış yapıyorum kategoriyi yarışma yapamadım onu düzeltirmisn e bide herzamnki gibi doğru dürüst yazamamışım affolaa![]()
Harikasın yineEkledim seni kırcağıma kafamı kırarımYok abla ya standar işte öyle katılım olsun yemek bahane kk şahane
![]()
Daha incelemedim seninkine bakcamHarikasın yine![]()
Ben tarifi çok beğendim göstermek için yaptım ve ekledim hiç iddiam yokDaha incelemedim seninkine bakcamdöktürenler belllliiii
![]()
Farklı olupta ne yapacaktın Allah aşkına un yerine bulgur mu kullanacaktınDaha incelemedim seninkine bakcamdöktürenler belllliiii
![]()
Mercimek düşünüyordum pinkooooFarklı olupta ne yapacaktın Allah aşkına un yerine bulgur mu kullanacaktın![]()
Denesene buraya koyarsınMercimek düşünüyordum pinkoooo![]()
Çok hoşmuşş beğendimmBen tarifi çok beğendim göstermek için yaptım ve ekledim hiç iddiam yokEn sevdiğim kategori
![]()
Sözzzz görürsün ŞEFİMMMDenesene buraya koyarsın![]()
Diloş'um sen şeflik nasıl yapılır bilemedinMercimek düşünüyordum pinkoooo![]()
Teşekkür ederim canımÇok hoşmuşş beğendimm![]()
Ahhh agh gelen gideni aratırmış nevoş sultaan, kıymetimi bilmedinizDiloş'um sen şeflik nasıl yapılır bilemedinBak pinko bize neler yapıyor
Başımıza şef kesildi
![]()
Sözzzz görürsün ŞEFİMMM![]()
Kesilmedim, kapı gibi kemerim var, şefim zatenDiloş'um sen şeflik nasıl yapılır bilemedinBak pinko bize neler yapıyor
Başımıza şef kesildi
![]()
Sayemde şefliğin cazibesi oldu ya, sessiz sedasız şef mi olur, kafalarına kepçeyle vurcam ki, meslek öğreneceklerAhhh agh gelen gideni aratırmış nevoş sultaan, kıymetimi bilmedinizSessiz sessiz gelip gidiyodum ne güzel
![]()
Ben de öyle hiç sesim çıkmadıAhhh agh gelen gideni aratırmış nevoş sultaan, kıymetimi bilmedinizSessiz sessiz gelip gidiyodum ne güzel
![]()
Şu haftalar çabuk çabuk geçsinBi şefim demek ne kadar zor geliyor bazılarına bilsen
Kesilmedim, kapı gibi kemerim var, şefim zaten![]()
Oy yerler senin gibi şefiiiii yerim yerim herkes ŞşŞşşeffffim desin şu hatunaaaBi şefim demek ne kadar zor geliyor bazılarına bilsen
Kesilmedim, kapı gibi kemerim var, şefim zaten![]()
AnammOy yerler senin gibi şefiiiii yerim yerim herkes ŞşŞşşeffffim desin şu hatunaaaŞefimsin hürmetlerrr
sen ne fena şef çıktınn abbbouuwwSayemde şefliğin cazibesi oldu ya, sessiz sedasız şef mi olur, kafalarına kepçeyle vurcam ki, meslek öğrenecekler![]()
ayy yazık bize günaaahhBen de öyle hiç sesim çıkmadı
Şu haftalar çabuk çabuk geçsin![]()
Geçmeyecek işte ben tadını çıkara çıkara şeflik yapcamBen de öyle hiç sesim çıkmadı
Şu haftalar çabuk çabuk geçsin![]()