- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Burda canım profiline bakıyor ara araAyyy nasıl becermiş onu yaaakiyamamm,selam soyle cok. Geçmiş olsun dileklerimi ilet
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda canım profiline bakıyor ara araAyyy nasıl becermiş onu yaaakiyamamm,selam soyle cok. Geçmiş olsun dileklerimi ilet
![]()
Birde sana utanmadan nene diyo![]()
Ben hiç bir anında yoktum bikeremkına gecesıne katıldıgınız ıcın olabılırmı acaba![]()
Kendi kendine selam mi veriyosun efser![]()
aman yavas titre nenem takma dişlerin cıkıverir mazallahHoş gördümmm sağoll
Söyleee çok korktumtitriyorummmm zati
![]()
hımmmm evet kırmızı halıyı gordum neyse bu seferkı ıntıkam planlarımdan yırttın efserBen hiç bir anında yoktum bikeremonlar seni paspasla karşılayacaktı ben ne organinazyon yaptım senin için
![]()
aman yavas titre nenem takma dişlerin cıkıverir mazallah
hımmmm evet kırmızı halıyı gordum neyse bu seferkı ıntıkam planlarımdan yırttın efser![]()
ısır ama ben kartım mıdene otururum sonraÇıksın gene takarım,sonra seni ısırırım![]()
Naptin çok merak ettim
Ben bu günlerde dağınlaştım yaaa asıl dünkü olayı görseydiniz ben bitmiştim![]()
Meyraamm hoş geldinnnslm kızlar...
Ne yapacakdınkiaman yavas titre nenem takma dişlerin cıkıverir mazallah
hımmmm evet kırmızı halıyı gordum neyse bu seferkı ıntıkam planlarımdan yırttın efser![]()
Napayim battaniyenin altina girdim isinmaya çalışıyorm. Çok soguk havaaahoşbuldum balım sağol: )
napıyon?
Napayim battaniyenin altina girdim isinmaya çalışıyorm. Çok soguk havaaasen napiyosun
![]()
Bir of çeksem karşıkı dağlar yıkılır tolin senin efkarın dağların altında kalırnevoşumun topıklerı kalaylı ahhhhh kalaylıııı
cikolata gıymış kurabıyelerı alaylıııı alaylıııı amannn amannnn
nevosumu kacırtması kolaymı ahhhhh kolaymııı
nevoşşş bu topıkkkk kazeniiinnnn kazeniiiinnn kazeniiinnn amann amannn![]()
hayırdır efser hanımmmm efkarınzın sebebı nedır?Bir of çeksem karşıkı dağlar yıkılır tolin senin efkarın dağların altında kalır![]()
Topic Nevreste'ninmişnevoşumun topıklerı kalaylı ahhhhh kalaylıııı
cikolata gıymış kurabıyelerı alaylıııı alaylıııı amannn amannnn
nevosumu kacırtması kolaymı ahhhhh kolaymııı
nevoşşş bu topıkkkk kazeniiinnnn kazeniiiinnn kazeniiinnn amann amannn![]()