- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
hadi yaa olsun ne güzeleimm evde tek basima yalnizlari oynuyomm burasi olmasa patlicam sen nasilsin![]()
iiyyim bende işteyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaa olsun ne güzeleimm evde tek basima yalnizlari oynuyomm burasi olmasa patlicam sen nasilsin![]()
yaa olmazmi demlikle dolanicam utanmasamYapmayın şunu
Ne yersem yiyeyim üzerine mutlaka çay içmeliyim yoksa krize giriyorumVar mı sen de böyle durumlar
![]()
yarin bende ise baslicam iste calismak gibisi yok beeeehadi yaa olsun ne güzel
iiyyim bende işteyim![]()
Kötü bir alışkanlık aslındayaa olmazmi demlikle dolanicam utanmasam![]()
Görüşürüz.Kizlar ben kactim opuldunuz
doktorlara kalsa koyun gibi otlanalimKötü bir alışkanlık aslındaKanım hiç yükselmiyor ,doktor çay içme diyor
![]()
Ama benim kanım çok.. Çayıda deli gibi içiyorumKötü bir alışkanlık aslındaKanım hiç yükselmiyor ,doktor çay içme diyor
![]()
Onlar otlansındoktorlara kalsa koyun gibi otlanalim![]()
Öyle vallahidoktorlara kalsa koyun gibi otlanalim![]()
Benim genetik canım aileden geliyor annem,teyzem,kuzenlerim,kızkardeşim hepimizde bu sorun var..Benim tek avantajım ilaç alabiliyorum onların allerjileri var ilaç bile içemiyorlarAma benim kanım çok.. Çayıda deli gibi içiyorum![]()
Offff aldım bir tane..Herkese Krizantem'den çay
![]()
Afiyet olsunOffff aldım bir tane..
Ben en azından şekerli içiyorumÖyle vallahi
Benim genetik canım aileden geliyor annem,teyzem,kuzenlerim,kızkardeşim hepimizde bu sorun var..Benim tek avantajım ilaç alabiliyorum onların allerjileri var ilaç bile içemiyorlar
Doktor çay içme özellikle yemekle ve yemek yedikten 1.5-2 saat sonra iç diyor ben dayanamıyorum ve çok demli ve şekersiz içiyorum![]()
hadi bakalım sende bızdensın..yarin bende ise baslicam iste calismak gibisi yok beeee![]()
amann yok yaaayarin bende ise baslicam iste calismak gibisi yok beeee![]()
Şekerli içincede kilo yapıyorBen en azından şekerli içiyorum
Şu vuslata seni zorlamıycam gel de, kız sohbete bile gelmiyor![]()
Aaaaaaa bunu beklemiyordum hazırlıksız yakalandım.Seviyorum seni adra![]()
ufff benden daha deli çay içenler varmışşş işte o kadar içerim evdede akşama gene tanıdıklar der dokunmuyormu sana diye nasıl uyuyabiliyorsun.. ama valla bişi olduğu yok evdeyken içerim aradan 10 dakika geçti geçmedi reklam olur tv de çay reklamı canım çeker ee hadi bi daha..o derece yanii..Öyle vallahi
Benim genetik canım aileden geliyor annem,teyzem,kuzenlerim,kızkardeşim hepimizde bu sorun var..Benim tek avantajım ilaç alabiliyorum onların allerjileri var ilaç bile içemiyorlar
Doktor çay içme özellikle yemekle ve yemek yedikten 1.5-2 saat sonra iç diyor ben dayanamıyorum ve çok demli ve şekersiz içiyorum![]()
Adra seni seviyorum demeye korkuyorumAaaaaaa bunu beklemiyordum hazırlıksız yakalandım.Çok mersi canım.Duygular karşılıklı.
![]()