• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

doktorlara kalsa koyun gibi otlanalim :-):-)
Öyle vallahi:KK53:

Ama benim kanım çok.. Çayıda deli gibi içiyorum:KK8:
Benim genetik canım aileden geliyor annem,teyzem,kuzenlerim,kızkardeşim hepimizde bu sorun var..Benim tek avantajım ilaç alabiliyorum onların allerjileri var ilaç bile içemiyorlar:KK43:
Doktor çay içme özellikle yemekle ve yemek yedikten 1.5-2 saat sonra iç diyor ben dayanamıyorum ve çok demli ve şekersiz içiyorum:KK53:

Herkese Krizantem'den çay:KK45:

toptan_%C3%A7ay.jpg
Offff aldım bir tane..

Benim genetik canım aileden geliyor annem,teyzem,kuzenlerim,kızkardeşim hepimizde bu sorun var..Benim tek avantajım ilaç alabiliyorum onların allerjileri var ilaç bile içemiyorlar:KK43:
Doktor çay içme özellikle yemekle ve yemek yedikten 1.5-2 saat sonra iç diyor ben dayanamıyorum ve çok demli ve şekersiz içiyorum:KK53:
Ben en azından şekerli içiyorum:KK70:
Şu vuslata seni zorlamıycam gel de, kız sohbete bile gelmiyor:KK53:

Ben en azından şekerli içiyorum:KK70:
Şu vuslata seni zorlamıycam gel de, kız sohbete bile gelmiyor:KK53:
Şekerli içincede kilo yapıyor:KK53:Ben şeker kullansam günde 1 kase biter:KK70:
Vuslat ile biz görüştük biraz sıkıntılı benimle alakası yok:KK19:Keyfi olmayınca sohbet olmuyor:KK43:Şimdi çıktı sonra yine gelecek:KK45:

ufff benden daha deli çay içenler varmışşş işte o kadar içerim evdede akşama gene tanıdıklar der dokunmuyormu sana diye nasıl uyuyabiliyorsun.. ama valla bişi olduğu yok evdeyken içerim aradan 10 dakika geçti geçmedi reklam olur tv de çay reklamı canım çeker ee hadi bi daha..o derece yanii..

Back
X