Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha haaaa tabıkı benı ozlıyceksın nevosssss nenemi ozledıgını gormıyım yakarım vallahı bu topıgı yakarımmmBen de seni çok özledim![]()
Sen de beni kıskanıyorsun paylaşamıyorsun o zamanha haaaa tabıkı benı ozlıyceksın nevosssss nenemi ozledıgını gormıyım yakarım vallahı bu topıgı yakarımmm![]()
Anaaam antalyaya kar yagiyor yaa be![]()
ha haaaa tabıkı benı ozlıyceksın nevosssss nenemi ozledıgını gormıyım yakarım vallahı bu topıgı yakarımmm![]()
askolsun ben zaten cok uzlu akıllıyımSen de beni kıskanıyorsun paylaşamıyorsun o zamanEn çok seni seviyorum zaten sen yeterki akıllı ol
![]()
gormedım nenem hemen geleyımde bakayımOhhhhh canıma değsinnnnn hep buradamı yapacak yanine güzel yaaa
Tolinnnnnsen kurabiyelerimi görmedin demi
![]()
askolsun ben zaten cok uzlu akıllıyım
gormedım nenem hemen geleyımde bakayım![]()
Biliyorum canım günahını alıyorlaraskolsun ben zaten cok uzlu akıllıyım
gormedım nenem hemen geleyımde bakayım![]()
begendım nenem benım sen yaparsında begenmezmıyım ıcıne müsil katalımda nevosa yedırelım kurabıyelerıBak bakalım beğenecekmisin![]()
tabiiiii canımmmmmmmBiliyorum canım günahını alıyorlar![]()
begendım nenem benım sen yaparsında begenmezmıyım ıcıne müsil katalımda nevosa yedırelım kurabıyelerı
tabiiiii canımmmmmmm![]()
sonrada nevosa yedırcemAnaaaa birde kurabiyeme müsil katacakkkk![]()
Ben niye yiyorum sen ye onlarıbegendım nenem benım sen yaparsında begenmezmıyım ıcıne müsil katalımda nevosa yedırelım kurabıyelerı
tabiiiii canımmmmmmm![]()
sonrada nevosa yedırcem![]()
Ben niye yiyorum sen ye onları![]()
valla ben yerım nevosu hemde cıtır cıtırYedirtmem nevoşuuu ona göree
Demi nevoşşşş kendi kurabiyesini yapsın,koysun müsüli yesin yani![]()
Ablam yapsın bana yollasın ben yerim ama yapamazkiYedirtmem nevoşuuu ona göree
Demi nevoşşşş kendi kurabiyesini yapsın,koysun müsüli yesin yani![]()
valla ben yerım nevosu hemde cıtır cıtır![]()
Bana neler yapıyorsunneyını begenemedınız hanfendüüüü![]()