- 20 Mart 2008
- 142.176
- 214.476
- 1.423
- 61
Ay evet çok güzel oldu valla,kendime geldim
Neyseki senden 2 sene geriden geliyorum. Sen benden önce yaslanacagin icin,ağrılarınaderman bulur bana da tüyo verirsin![]()
Arada yapmak lazım di nlenmek için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet çok güzel oldu valla,kendime geldim
Neyseki senden 2 sene geriden geliyorum. Sen benden önce yaslanacagin icin,ağrılarınaderman bulur bana da tüyo verirsin![]()
Ablam şu pinkonun saçını ceksene çok simardiArada yapmak lazım di nlenmek için
Ama ben uykuya doymuş olurum o zamana kadarAy evet çok güzel oldu valla,kendime geldim
Ablam şu pinkonun saçını ceksene çok simardi![]()
Ne ilk defa mı?Yuh daha ilk defa söyledim, çamur yapma
Çirkin ördeğinle uğraş sen![]()
Yata yata uyku tulumu oldun zatenAma ben uykuya doymuş olurum o zamana kadar![]()
Insan azıcık sözünün arkasında durur, hani toline kepçeyle vurursam şef diyecektin, gelsin görürsün senAblam şu pinkonun saçını ceksene çok simardi![]()
Bencede abla,kemeri sen al da azcik burnu surtsunAltın kemerini alalım onun,saç çekmek işe yaramazz![]()
Dedim ya o günInsan azıcık sözünün arkasında durur, hani toline kepçeyle vurursam şef diyecektin, gelsin görürsün sen![]()
Çorbamı ilk defa dedim tabiNe ilk defa mı?Nevoş nerdesin ilk defa söylemiş.
![]()
Hee söylemiştinYata yata uyku tulumu oldun zatengıcık oluyorum sana bebisim daha once söylemiş miydim
![]()
He tamam o zamanÇorbamı ilk defa dedim tabi
Şef olmuşum herhalde atarım havamı, kıskanma, al sende at
Hee söylemiştin![]()
Bencede abla,kemeri sen al da azcik burnu surtsun![]()
Süre dolana kadar hayatta vermem. Benim oAltın kemerini alalım onun,saç çekmek işe yaramazz![]()
1 kere için mi tolini mi harcadım ben hadi ordan, hayır şeflik bitene kadar diyeceksinDedim ya o gün1 kerelige mahsustu şekerim,sozumuzde dururuz evellalah
![]()
Kemeri al,gozuneşok abla daha etkili olurSonuna kadar mücadeleye devamkemeri alacam tüyecem sonra
![]()
Ben öyle bir söz vermedim kiSüre dolana kadar hayatta vermem. Benim o
1 kere için mi tolini mi harcadım ben hadi ordan, hayır şeflik bitene kadar diyeceksin![]()
Süre dolana kadar hayatta vermem. Benim o
1 kere için mi tolini mi harcadım ben hadi ordan, hayır şeflik bitene kadar diyeceksin![]()
Tolinnn Kuzucum tatlım nerde kaldın, harbi seni özlemişSonuna kadar mücadeleye devam![]()
sefim diycem dedim,dedim odestik
![]()
Kemeri al,gozuneşok abla daha etkili olur![]()
Kepçeleri tokuşturak mıSüre bitsin kemeri hazırla hemen,ayağınıda denk alona göre bu bir tehdittir
![]()
Kemerle dövmek daha etkili değil mi.Kemeri al,gozuneşok abla daha etkili olur![]()