- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Nasılda çekemiyorsunuz beni harbiylenKemerle dövmek daha etkili değil mi.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılda çekemiyorsunuz beni harbiylenKemerle dövmek daha etkili değil mi.![]()
O zaten hirsindan kudurur abla başka bişeyegerek yokSonrada boğayım istersen![]()
Bizce bir sakıncası yok.Sonrada boğayım istersen![]()
Evet senin bu havanı çekemiyoruz çek çek bitmiyor.Nasılda çekemiyorsunuz beni harbiylen![]()
Kepçeleri tokuşturak mı![]()
O zaten hirsindan kudurur abla başka bişeyegerek yok![]()
Bitmez tabi Allah yetenek vermişEvet senin bu havanı çekemiyoruz çek çek bitmiyor.![]()
Tabi abla mapusa dusmene gerek yokKepçeli elim ağırdır ama
Elini kana bulama diyon yani![]()
Bizce bir sakıncası yok.![]()
Şimdi sen bu iki kafadara mı uyacaksınKepçeli elim ağırdır ama
Elini kana bulama diyon yani![]()
Tabi abla mapusa dusmene gerek yokakrep değil mi bu hatun,kendi kendini imha eder
![]()
Şimdi sen bu iki kafadara mı uyacaksın![]()
Sen toline uyarsan,hanim ablada bize uyarŞimdi sen bu iki kafadara mı uyacaksın![]()
Sonra kapmış koyvermiş.Bitmez tabi Allah yetenek vermiş![]()
Ben sizin gibiyim yanıma yandaş arayayım, kemerim yeter sizi ezmemeSen toline uyarsan,hanim alanda bize uyartarafini iyı sececeksin gülüm bak Tolin yok bi başına kaldin
![]()
Dur bir düşüneyim.Başkalarıda varsa elim değmişken halledeyim![]()
Resmini göstersene kemerin.Ben sizin gibiyim yanıma yandaş arayayım, kemerim yeter sizi ezmeme![]()
O benim becerimin sembolü sadeceResmini göstersene kemerin.Hayali kemere bu kadar bağlanma yazık.
![]()
Son günlerin bunlar,balon gibi sönecek havanBen sizin gibiyim yanıma yandaş arayayım, kemerim yeter sizi ezmeme![]()
Sizde bi takın sonra gene alırımSon günlerin bunlar,balon gibi sönecek havan![]()