Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzelttim canımMerhaba arkadaslar konu actım ama bıraz karısık oldu moderatorlerımız duzenler ıns..
Oy kullanabiliriz ama bazı arkadaşlar kendine veriyor.Bence bu olmamalı.Her misafirde bi tarıfı yapsam ooo baya kurtarır beni
Benim merak ettiğim yarışmaya katılanlarda oy kullanabılıyormuyuz.
Teşekkürler ben oy verıcem kişiy gozume kestırdımde ondan sormuştum. Bebcedekendimize vermeyelim oylarımızıOy kullanabiliriz ama bazı arkadaşlar kendine veriyor.Bence bu olmamalı.
Evet bence de çok mantıklı.Teşekkürler ben oy verıcem kişiy gozume kestırdımde ondan sormuştum. Bebcedekendimize vermeyelim oylarımızı
Evet katılım çok maşallah.Darısı diğer yarışmalara.Yarışma başlar başlamaz tarifler eklenince
bol tarifli bir yarışma olacağını anlamıştım.![]()
Kendimize verdigimiz oy geçersiz sayiliyor zaten canımOy kullanabiliriz ama bazı arkadaşlar kendine veriyor.Bence bu olmamalı.
1sen 1ben 1debebekBöyle çok tarifli olunca seçmesi daha zor oldu sanki.
Sayılmıyor diye biliyorum.Kendimize verdigimiz oy geçersiz sayiliyor zaten canım![]()
1sen 1ben 1debebekçiçekli kurabiyeler çok güzel olmuş,ay bayıldım resmen
![]()
yok tatlim,oy gecersiz oluyorSayılmıyor diye biliyorum.![]()
Ben mezeleri desteklerim.Sözüm var çünkü.Bidahanide mezeler olsa harıka olur cidden misafirlerimin menusunj nurdan olusturuyorum.denenmiş yapılışı anlayışlı tarıfler çok iyi oluyor![]()
Ne guluyon acabaaa kim yaptiysa eline koluna sağlık saheser resmen