- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
İyi bari isabetli olur bence de.yok tatlim,oy gecersiz oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari isabetli olur bence de.yok tatlim,oy gecersiz oluyor
Hani şu yağ kokan kurabiye dimi o.Ne guluyon acabaaa kim yaptiysa eline koluna sağlık saheser resmen![]()
Evet gerçekten zor.Birşey değil oylar bölünecek.Böyle çok tarifli olunca seçmesi daha zor oldu sanki.
Sana koku geldimi? Hayır. O zaman problem yokHani şu yağ kokan kurabiye dimi o.![]()
Oylar Harbi'ye kampanyası yapalim benceEvet gerçekten zor.Birşey değil oylar bölünecek.Gelin koalisyon yapalım.
![]()
So gooood .mezelerimde iyidir.Naaani naani nani.AminSonraki kategori mezeler olacak gibi.
![]()
Napiyon kız morcivertSo gooood .mezelerimde iyidir.Naaani naani nani.
Napem kııı 2 gün biyerde mahsurNapiyon kız morcivert![]()
Uzaktan koku alma özelliğim yok maalesef.Sana koku geldimi? Hayır. O zaman problem yoko benle ılgili problem,kizartma da yiyemem ben. Yağlı seylerden midem bulaniyo
![]()
Oylar adra`ya daha isabetli olur.Oylar Harbi'ye kampanyası yapalim bence![]()
Nerde mahsur kaldin kizzzzzNapem kııı 2 gün biyerde mahsurkaldıım.aneeey aney Akşam geldim eve .
Kendinize yakıştırıyorsanız oy isteyin didiydi kazen .Nasıl bana yakışırmı kararsızım.Oylar Harbi'ye kampanyası yapalim bence![]()
Oylar adra`ya daha isabetli olur.Uzaktan koku alma özelliğim yok maalesef.Konu komşuya bir sor istersen.
[QUOTE"EnHarbiKiz, post: 38716649, member: 367618"]Oylar Harbi'ye kampanyası yapalim bence
![]()
HahahahahKendinize yakıştırıyorsanız oy isteyin didiydi kazen .Nasıl bana yakışırmı kararsızım.![]()
Köyün birinde araba vaaaa cincirNerde mahsur kaldin kizzzzz![]()
Nerede mahsur kaldın lacivert.Napem kııı 2 gün biyerde mahsurkaldıım.aneeey aney Akşam geldim eve .
Kar yüzünden mi mahsur kaldiniz. Nere kız oraKöyün birinde araba vaaaa cincirvaaaa bi helva yapamadık.
Güldürmeyin beeeaaaa .noluyo diyo kociciiim.Hahahahah![]()
Ben ege de bir merkezi şehir ammaaaa yollar kapandı.Kar yüzünden mi mahsur kaldiniz. Nere kız ora![]()
Anlat sende kocicineGüldürmeyin beeeaaaa .noluyo diyo kociciiim.