Pinko'nun yakını mıdır?Ben öyle anlamadımBaşınız sağolsun pinky cim .Nasıl olmuş.Anlatmak istermisin.Üzüldüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pinko'nun yakını mıdır?Ben öyle anlamadımBaşınız sağolsun pinky cim .Nasıl olmuş.Anlatmak istermisin.Üzüldüm.
Yok nevos yakını değil.Pinko'nun yakını mıdır?Ben öyle anlamadım![]()
Çok fazla oluyordu canım aylarca herkes cadırlarda kalmıştıEvet,haberler söylüyordu aşırı soğuklar gelecek diye.
Elazığ deprem şehri zaten. Teyzem oturuyodu orda bıkmıştı
99 depremini yaşamış biri olarak,benim tepkilerim ve korkularim daha yüksek alıyorelim ayağım titriyo çok kötü oluyorum
![]()
Bende pinky nin bi yakını diye düşünmüştüm.Pinko'nun yakını mıdır?Ben öyle anlamadım![]()
Aminn,Rabbim bir daha öyle acılar yasatmasinÇok fazla oluyordu canım aylarca herkes cadırlarda kalmıştıAllah'a emanet olun tekrarlamasın inşaallah
![]()
Yok canım değilBende pinky nin bi yakını diye düşünmüştüm.
Yok canım öyle değilBende pinky nin bi yakını diye düşünmüştüm.
Kar deme kar demeAaaa kar mi yagiyoburasi da çok soğuk,dün gece deprem oldu
![]()
Amin canımAminn,Rabbim bir daha öyle acılar yasatmasin![]()
Kar kar karKar deme kar demekar görmek istemiyooooruuuum.
Çok mu yağıyor sizin ordaKar deme kar demekar görmek istemiyooooruuuum.
Yoğun,yorucuAmin canım
Nasıl gidiyor işler![]()
Çok haklısın canımYoğun,yorucuevde oturup napicam nevos çalışmak en güzeli.
![]()
Üüüüü Sen bilmiyon dimi ben bi gece mahsur kaldım kar yüzünden .Çok mu yağıyor sizin orda![]()
Maşaallah öyle olacakyarışmaya katılım çok maşallahçekişmeli olacak anlaşılan![]()
Öyle miÜüüüü Sen bilmiyon dimi ben bi gece mahsur kaldım kar yüzünden .![]()
Ahhh ahhhÇok haklısın canımSen doğacak çocuklarının geleceği için çalışıyorsun
![]()
Yok tipide zincir taktık bi tanıdığımizın evinde grayder yolu gözledik.ertesi gün akşam açıldı yol zincirli olarak kaya kaya eve gelebildik.Öyle miDışarda mı kaldınız
![]()
Öyle çok şanslılarAhhh ahhhnee kaa şanslı sıpalar
![]()