- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
VuuuuuuSen de akıllı uslu burda otur yemeğini yap ne işin var bdv de
![]()
Ama bdv çok heycanlıVuuuuuuSen de akıllı uslu burda otur yemeğini yap ne işin var bdv de
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VuuuuuuSen de akıllı uslu burda otur yemeğini yap ne işin var bdv de
![]()
Ama bdv çok heycanlıVuuuuuuSen de akıllı uslu burda otur yemeğini yap ne işin var bdv de
![]()
Benle koalisyon yapmamanın cezası bunlar.Bitane erkek üye bana canım dedi![]()
O zaman sana güzel bir haberim var tatile çıksamda ben yine burdayımozlıycem tabıkı ben kımınle ugrasırım sen olmazsan![]()
hayırrrrrr olamazzzzzzO zaman sana güzel bir haberim var tatile çıksamda ben yine burdayım![]()
Ben o tür konuları pek okumuyorum çok komik geliyorAma bdv çok heycanlıgörümcekler eltiler kv oooo entrika olay
![]()
gördün muNe anlıyorlar buraya gelmektenEteği ne renkti
Hımm ayrıca profilinde senin ne işin var
![]()
Çok sevndin değil mihayırrrrrr olamazzzzzz![]()
nevos sen tatıldeyken sıteyle pek ılgılenemzsın profılını bana bırak en ıyısı soz gozum gıbbı bakarımÇok sevndin değil miBu kadar çok çene yapmam rahat ol
Meydan sana kalır
![]()
Msji duzenle sil resmi nevos. Yasaktir belki banlanirim falan kalpten giderimAma sen kaşınmışsınIyyy tipe bak
Elbise daha çok yakışır sanki
![]()
Ben ilgilenirim sen merak etmenevos sen tatıldeyken sıteyle pek ılgılenemzsın profılını bana bırak en ıyısı soz gozum gıbbı bakarım![]()
Teşekkür ederimBen ilgilenirim sen merak etmeProfilimden uzak dur
![]()
Bursalı hanımlarla tanışmak istiyormuş yanlış forumla karıştırdı galibaMsji duzenle sil resmi nevos. Yasaktir belki banlanirim falan kalpten giderim![]()
Tabi canımTeşekkür ederimçok yagusuklu dimi
![]()
Msj mi atmisBursalı hanımlarla tanışmak istiyormuş yanlış forumla karıştırdı galiba![]()
Yok profilinde yazıyorMsj mi atmiszaten profiline girdigimde "konusmakla meşgul" yazıyordu. Nevos eskiden özel Msj atmak için belli bir Msj sayısı şarttı. Neden kalkti o
Toplayamıyoruz canım nasıl yapacağız şefimiz topiğin başında durmuyorNevoşum ben sana bdv dekileri buraya topluycaz demedim mi
Arkamdan konuşanların hepsinin kafasına kepçemi hızlıca indirdim![]()
Topladık ya 21 olmuşuz, 23 olcaz yarınToplayamıyoruz canım nasıl yapacağız şefimiz topiğin başında durmuyor![]()
Kim geliyor yarın.Topladık ya 21 olmuşuz, 23 olcaz yarın
hem ben yarışmacı topluyorum![]()