- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
Amiiin ecmain bacim simdi derdim haftaya cati muayenesi yapcak drm erkekAllah kolaylık versin canım umarım kızımız seni yormaz hemen gelir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin ecmain bacim simdi derdim haftaya cati muayenesi yapcak drm erkekAllah kolaylık versin canım umarım kızımız seni yormaz hemen gelir![]()
Benim havam vardı, şef kemerim var ondan hemen aldılar aralarına, sana bakmışlardır, vasıfsız aşçı, selamı çok görmüşlerHeee biliyozkaç kere selam verdiysem hiç biriniz almadi
hiç misafirperver degilsiniz
yeri gelmisken soylim
![]()
Siz bizim kim olduğumuzu biliyor musunuz
Evett.. Tolini banlayacakmış, ardındanda etli pilav istedi![]()
Ye kürküm yeBenim havam vardı, şef kemerim var ondan hemen aldılar aralarına, sana bakmışlardır, vasıfsız aşçı, selamı çok görmüşler![]()
Beni kenara bırakın siz yoluşabilirsinizSaç başa olacak bu seferr
Yazıkkkkk günahhhhhh onlara![]()
Biliyozz bacımmm biliyozzz burası bizim kalemizzzz![]()
Olduuuuuuuu başkaaaa![]()
Benim havam vardı, şef kemerim var ondan hemen aldılar aralarına, sana bakmışlardır, vasıfsız aşçı, selamı çok görmüşler![]()
Beni kenara bırakın siz yoluşabilirsiniz![]()
Benim sezeryan oldu ama o dediğin muayeneyi yaptılarAmiiin ecmain bacim simdi derdim haftaya cati muayenesi yapcak drm erkekbide kimsi cok agridi sonrasinda sole oldu bole oldu diyolar
ondan korkuyorum
![]()
Karnım acıktı
Ben dayak yerim vallahiOlmaz sende olacannnnn nevoşşşş bakalım nasıl kavga ediyonnn görecezz![]()
Aman Ablam akıllı ol yaramazlık yapmaSiyasete dalayım birazda gelmezsem merak etmeyin![]()
Pilavı görene kadar, gayet istikrarlı gidiyordumYemek yemezsen böyle açıkırsın![]()
Olmaz inşallah dogumuda tetikliyormus normalde sali gitcektim carsamba gitcem normaldede dogum icin verdi tarih o ama ben o gun gidip sonraki gun dogurmak istiyorumBenim sezeryan oldu ama o dediğin muayeneyi yaptılarBirşey olmadı
![]()
Krizantem de kurabiyeyle beraber kendinide fırına mı attı naptı, sesi soluğu çıkmıyorAman Ablam akıllı ol yaramazlık yapmaSonra beni kim koruyacak
![]()