Daha çok gençsin maşaallahAmin amin ablacimYok sormadin canim
yas 24 canim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok gençsin maşaallahAmin amin ablacimYok sormadin canim
yas 24 canim
![]()
Benim erkek kardeşim yok görümcek olaydım fena olardı.Neyse bizde çekeriz tribiniGelip kızmasın bana şimdi görümcem yine bana laf söylemiş demesin
![]()
Ben pinko'nun görümcesiyim ama sanal görümceAaa Kim gorumcen![]()
İlk gün arabadan inince üç defa düştüm bacağımda morluk var.sıyrılmış .Çok komikti yaaa.Aman dikkat et çok tehlikeli![]()
Benim 2 tane var ama görümcelik yapmadımBenim erkek kardeşim yok görümcek olaydım fena olardı.![]()
Çok geçmiş olsun canımİlk gün arabadan inince üç defa düştüm bacağımda morluk var.sıyrılmış .Çok komikti yaaa.![]()
Yapaydın ya çok zevkli olabilir aslında hain görümcek.Benim 2 tane var ama görümcelik yapmadım![]()
Düz bot vardı ama kalktım gene gene düştüm.Çok geçmiş olsun canımBen spor ayakkabı giyiyorum arabayla gidiyorum diye
Korkuyorum düşerim diye
![]()
Kar çokmu .burda çıkarmıyor kimse arabasını.Alışık değiliz kara.Çok geçmiş olsun canımBen spor ayakkabı giyiyorum arabayla gidiyorum diye
Korkuyorum düşerim diye
![]()
Dün gece kar yağdı canım sabahta vardı ama öğlen hepsi eridiKar çokmu .burda çıkarmıyor kimse arabasını.Alışık değiliz kara.
Yaz listeye hepsini.Başlarına gelecekleri bilmiyorlar![]()
Aynı şehirlerde değilizYapaydın ya çok zevkli olabilir aslında hain görümcek.
Düz bot vardı ama kalktım gene gene düştüm.
Biz doyduk kara oynadıda sesi cıkmıyo ama sıkıldı evde bakalım okulda yok .Dün gece kar yağdı canım sabahta vardı ama öğlen hepsi eridiHatta oğlumla öğlen kızları almaya gittik dışarı çıkınca ağlamaya başladı karlar erimiş ben kar göremiyecekmiyim diye
![]()
Bak sen şu görümcelere.Bulmuşlar senin gibi yengeyi de.Aynı şehirlerde değilizAyrıca aynı yaşlardayız herkesin kendi hayatı beni ilgilendirmez..Onlar bana yapar ben birşey yapamam
Alışkın değilsin buza,kara![]()
İyi kalpli nevoş iyi görümcek nevoş nesli tükenme tehlikesinde .Aynı şehirlerde değilizAyrıca aynı yaşlardayız herkesin kendi hayatı beni ilgilendirmez..Onlar bana yapar ben birşey yapamam
Alışkın değilsin buza,kara![]()
Yeğenimde 3 yaşında pembe kar yağsın diye üzülüyo.Dün gece kar yağdı canım sabahta vardı ama öğlen hepsi eridiHatta oğlumla öğlen kızları almaya gittik dışarı çıkınca ağlamaya başladı karlar erimiş ben kar göremiyecekmiyim diye
![]()
Bizim gece yağdığı için daha birşey anlamadılarBiz doyduk kara oynadıda sesi cıkmıyo ama sıkıldı evde bakalım okulda yok .sarıyo arada bana .
Yok canım sağolsunlar ikiside pırlanta gibilerBak sen şu görümcelere.Bulmuşlar senin gibi yengeyi de.![]()
Neslim tükeniyor korumaya alınsınİyi kalpli nevoş iyi görümcek nevoş nesli tükenme tehlikesinde .![]()
Oyy kıyamamYeğenimde 3 yaşında pembe kar yağsın diye üzülüyo.![]()