- 25 Aralık 2013
- 5.773
- 5.183
- 448
Daha çok gençsin maşaallah![]()
Hepimize maşallah Ablacim :)
Ben pinko'nun görümcesiyim ama sanal görümce![]()
Hee bende gerçekte anladım Ablacom :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok gençsin maşaallah![]()
Ben pinko'nun görümcesiyim ama sanal görümce![]()
İyi geceler canımSen gittin topik dağıldı .Nevoşuuumiyi geceler
![]()
Artık saklama gereği duymuyorsun gözümüzün önüne koyuyonneyse ben bi kaç hafta gelmeyım barı sıteye![]()
siz kaşındınız alın o zaman sizeeeeeee yupiiiiiiiiArtık saklama gereği duymuyorsun gözümüzün önüne koyuyon
Obezlerle çok uğraşıyorsun, kilo alırsan görürüm ben senin mankenliğini![]()
Mune abla burda tolinn etli pilav mı yicez acabasiz kaşındınız alın o zaman sizeeeeeee yupiiiiiiii![]()
ha haaaaaa daha cok beklersınızMune abla burda tolinn etli pilav mı yicez acaba![]()
Az kaldı az, bugün potadan döndü haberi yok.Mune abla burda tolinn etli pilav mı yicez acaba![]()
Senden bahsediyoruz, nekadar uslu duyabilirsiniz ki, elbet o cımbızı yicenha haaaaaa daha cok beklersınız![]()
ben orada dogru neyse onu yazdım munecımAz kaldı az, bugün potadan döndü haberi yok.
Bazen doğrular acıtır tolin.ben orada dogru neyse onu yazdım munecım![]()
niye bak kac aydır dogru durmusumkı sistem bıle cezalarımı sılmısSenden bahsediyoruz, nekadar uslu duyabilirsiniz ki, elbet o cımbızı yicen
Dünden beri tolini görünce canım pilav istiyorAz kaldı az, bugün potadan döndü haberi yok.