- 20 Mart 2008
- 142.203
- 214.552
- 1.423
- 61
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo o zaman bu kızına gelsinMersi vanım,yemek hazır olunca buraya vakit kalıyor işte
Oldum oldum,yok değil ya,yarın kızımın doğum günü yemeğe gideceğiz orduevine,zaten saç işini halletmem lazımdı tembellikten gidememiştim.Aradan çıktı bu vesileyle![]()
yeminlen sen yakında eli keleşli kaynanada olursun baya büyümüş senin sıpan..Yarın kızımın doğum günü,ahhh ahhh kocaman oldu artık 26 yaşına giriyor sıpacık![]()
Oooo o zaman bu kızına gelsinEki Görüntüle 1368029 hep beraber nice yaşlar görün ve hatuncum kızının mürüvetini anne oluşunu göresin inşallah sevgilerimi ilettt..
yeminlen sen yakında eli keleşli kaynanada olursun baya büyümüş senin sıpan..
Yarın kızımın doğum günü,ahhh ahhh kocaman oldu artık 26 yaşına giriyor sıpacık![]()
Yaşıtmışız Hanım ablam kızınla.Doğum günü kutlu mutlu olsun.![]()
Çok teşekkür ederim sağol,kızçamle yaşıt olanları görünce de hoşuma gidiyor,ama kendimi iyice yaşlı hissediyorum bazen yıllar ne çabuk geçmiş diyorum..![]()
Çok yemeyin
Mutlu yıllar ablacım MaşaallahYarın kızımın doğum günü,ahhh ahhh kocaman oldu artık 26 yaşına giriyor sıpacık![]()
Benimki yine en iyisi ben değiştirmemKız nevoşum 3 ile 1 in yeri değişecek .Kız 3 katı olmuş.![]()
Mutlu yıllar ablacım MaşaallahRabbim sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllar nasip etsin inşaallah
![]()
Amin AblacımÇok teşekkürler nevoşum sağol
Amin inşallah,darısı tüm evlatlarımıza olsun![]()
Neden ben ne yaptım sanaonu karıştırma![]()
Sana yemeğe mi gelsekBende yemekler hazır![]()
Gösterme kimseye kendiniVictoria tarzı oldu gene![]()
Bana göster Abla kimse görmesinVictoria tarzı oldu gene![]()
Bak yaBana göster Abla kimse görmesinBen anlatırım onlara balladıra ballandıra
![]()
Sana yemeğe mi gelsek![]()
Gösterme kimseye kendini
Benle Nevoş görebiliriz![]()