- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Izledin mi kizzzzSodalıyı buzluğa atınca, su böreği gibi oluyor bundan pek emin olamamıştım. Teşekkür ederim şefim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Izledin mi kizzzzSodalıyı buzluğa atınca, su böreği gibi oluyor bundan pek emin olamamıştım. Teşekkür ederim şefim![]()
Yok canım ben her türlü böreği buzluğa yada ertesi gün pişirmek için dolaba koyuyorum çok iyi oluyor.Sodalıyı buzluğa atınca, su böreği gibi oluyor bundan pek emin olamamıştım. Teşekkür ederim şefim![]()
Pinko sana bugün bahsettigim buydu![]()
Neyi canımIzledin mi kizzzz
Önceki sayfaya bak senin için video paylastimNeyi canım
Yok dur izleyeyim :)Önceki sayfaya bak senin için video paylastim
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım![]()
Aynı böyleydi bugün
Helal olsun kız sana![]()
İyi yapmışsın canımTeşekkür ederim
Benimki zayıflamış, surat yaptı bi ton, mutfağa girdim bende![]()
Vayyy vayyy bizim Leyla Kerem'e neler yaptırmışAynı böyleydi bugüngitmedi biliyo musun
küstü,amaann çok da üzüldüm
![]()
Izledin mi nevosVayyy vayyy bizim Leyla Kerem'e neler yaptırmış![]()
İzledim yorum bile yaptımIzledin mi nevos![]()
Sigara böreğini öyle yapıyorum da, bunlarıda yapayım bariİyi yapmışsın canımSen de bir yaptığında fazla yap dolaba koy
![]()
YazıkkAynı böyleydi bugüngitmedi biliyo musun
küstü,amaann çok da üzüldüm
![]()
Yap canım hatta buzlukta hemen çıkart buzu çözülmeden yumurta sarısı çörek otu susam ne süreceksen çözülmeden hemen fırına çıtır çıtır oluyorSigara böreğini öyle yapıyorum da, bunlarıda yapayım bari![]()
Yoğurt sosunun içinde yumurta vardı yine süreyim mi?Yap canım hatta buzlukta hemen çıkart buzu çözülmeden yumurta sarısı çörek otu susam ne süreceksen çözülmeden hemen fırına çıtır çıtır oluyor![]()
Sür canım üzeride kızarsınYoğurt sosunun içinde yumurta vardı yine süreyim mi?