- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
TamamSür canım üzeride kızarsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamSür canım üzeride kızarsın![]()
Böyle düşünme lütfen, 1.olmak, emek, yetenek ve bunların yanında şans işi.Selamlarr
Gene bi yarısma daha baslamis şurda yarisma gordugumde sanki yeteneksizligime inat gibi katiliyorum hemde 1.olcakmisim gibi hevesle ama sonuc husran sunuda soylemeden gecemicem en son katildigim makarnalarda 4 oy aldim![]()
artik insanlara söylemeye,yarismaya katilmaya utaniyorum
Ama heran bi cilginlik yapip katilabilirim daha zaman varmis![]()
Selam canım asıl senden ne haber. Cadın nasılSelam kizlarnber
Canım ne olur öyle düşünmeSelamlarr
Gene bi yarısma daha baslamis şurda yarisma gordugumde sanki yeteneksizligime inat gibi katiliyorum hemde 1.olcakmisim gibi hevesle ama sonuc husran sunuda soylemeden gecemicem en son katildigim makarnalarda 4 oy aldim![]()
artik insanlara söylemeye,yarismaya katilmaya utaniyorum
Ama heran bi cilginlik yapip katilabilirim daha zaman varmis![]()
Hoşgeldin canım nasılsınben geldimmmm :)
Hoşgeldin kaçakben geldimmmm :)
Cadim suan uyuyor iyi maşallah bi skintimiz yok ama altinin acilmasina ustunun cikarilmasina sinirleniyo bide emerken bazen tutamiyor tekrar alamayinca sinirlenip agliyor o an kotu oluyor simdilik bole bakalim ilerde nasil olcak benimde tek dikis agrim var bide bugun iyce sutum geldi goguslerim agriyor hepsini bitiremedi icin iste bole gece de cok ole bi skinti yapmiyor 3saat falan uyuyor sonra baya uyumuyoruz ne zaman doyarsa o zamanSelam canım asıl senden ne haber. Cadın nasıl![]()
Hamdolsun nevosum alismaya çalışıyoruz iyyiz bebisle ugrasip duruyoruz uyudu birazda size baktim biHoşgeldin canımNasılsınız
![]()
MaşaallahCadim suan uyuyor iyi maşallah bi skintimiz yok ama altinin acilmasina ustunun cikarilmasina sinirleniyo bide emerken bazen tutamiyor tekrar alamayinca sinirlenip agliyor o an kotu oluyor simdilik bole bakalim ilerde nasil olcak benimde tek dikis agrim var bide bugun iyce sutum geldi goguslerim agriyor hepsini bitiremedi icin iste bole gece de cok ole bi skinti yapmiyor 3saat falan uyuyor sonra baya uyumuyoruz ne zaman doyarsa o zamankarnimin ustune yatmayi ozlemisim
bide acayip acikiyorum hamileyken bu kadar yememisimdir
![]()
Birde kıskanç diye bana dersiniz
Hoşgeldin canım nasılsın![]()
Hoşgeldin kaçak![]()
Yok canım gaz vermiyoruzverinn gaziii
saka yapiyorum tabiki daha once katildiklarimda da 1.olma gibi hic bi hirsim yoktu maksat eglenmekti ki ben gercekten cok egleniyorumyanliz bide yarismalardan sonraki mutfagin perde arkasi yarismasi olursa iste ozman ben 1. olurum bunda cok iddaliyim
herseyin fotografini cekeyim derken o mutfagimin halini gormelisiniz
Birazcik baktimda bu sefer de gercekten yarismaci arkadaslarim cok iyi seyler cikartmislar yani ben simdiden 1. sectim nicklere hic bakmadim bilmiyorum siz katiliyormusunuz ama kurabiyeler sahane gozukuyor![]()
Iyi bakalım, ayrılma gözümüzün önündenHoşbuldum nevoşum iyiym sen nasılsın :)
Hoşbuldum pinkom :) Öyle oldu ama geldim artıkTolin nerde yahu banlandımı yine o
![]()
Erva hanne inşallah nevosum ama bizim dogumla olum ayni anda geldi o yuzden erva yerine hatice de olabilir ben pek sicak bakmıyorum ama yarin belli olcak isteMaşaallahAdı ne oldu
![]()