oy oyyyy maşallah onlaraBi sen anladin miki'yibiri diyo o ne,biri diyo animasyon mu
he animasyon
teşekkür ederimmm10 tane meg,kıpır kıpırlarrr
![]()
Sütten kesilince göndert bana bi tane
Mikiyi de anlarık yaneeee bunlar saf boşver onnarı sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy oyyyy maşallah onlaraBi sen anladin miki'yibiri diyo o ne,biri diyo animasyon mu
he animasyon
teşekkür ederimmm10 tane meg,kıpır kıpırlarrr
![]()
Hehe hiç güleceğim yoktu...
O nasıl filim kız: )
Hoşgeldin bu arada harbicim: **
Bende iyiyimİyiyim Hain olmayan harbiSen nasılsın
Gelip sordular Leyla ile mecnunumuz sinemaya gittiler dedim.Kuşlardan kopya aldım
![]()
Hahahaoy oyyyy maşallah onlara
Sütten kesilince göndert bana bi tane
Mikiyi de anlarık yaneeee bunlar saf boşver onnarı sen![]()
Ikizler burcu ipe sapa gelmeyen burclarin basindadirda ondanNeden öyle söyledin çabuk izah et![]()
Tabletin azmine ugradim geneAnlamamak
Düzgün yazsana kızııım![]()
Ben İzmirdeyim.. Valla çok ama çok isterim de ama biliyosun kadro zaten kalabalık benimHahahaciddi mi kız istanbulda yavrular. Sen nerdesin. 6sı beyaz 4ü sarıoldu
![]()
Bundan sonra haber vermeden bir yere gitmeyin lütfen..hoş buldum kuşuumm nasilsin
Bende iyiyimkuşlar endiselenmis baya
![]()
he piki tamam o zamanTabletin azmine ugradim genesen opunce diyorum baska oliyyyy megimmm
![]()
Hmm. Zaten 8 tanesi ayrılmıştı hamileykenBen İzmirdeyim.. Valla çok ama çok isterim de ama biliyosun kadro zaten kalabalık benim![]()
Bilir beni meyra kuşumm![]()
Çıkarcam da bi huzur vermiyorlar
Kemerimide alıp kaçcam forumdan![]()
İyiyim Hain olmayan harbiSen nasılsın
Gelip sordular Leyla ile mecnunumuz sinemaya gittiler dedim.Kuşlardan kopya aldım
![]()
Yok canım önemli değil![]()
hoş buldum kuşuumm nasilsin
Bende iyiyimkuşlar endiselenmis baya
![]()
Vay anasiniBundan sonra haber vermeden bir yere gitmeyin lütfen..Soranlara ne cevap vereceğimizi düşünüyoruz
![]()
Evet canım kopek yavrusu. Golden cinsiMucks meg kuşum: **
: ))))
Nahain harbi: ))))))
: ***
İyiyim kuşum çok sağol: **
Sen nasılsın balım?
O yavrular kopek yavrusumu? Cinsi ne?: )
Hemsoyuz kiscemBen İzmirdeyim.. Valla çok ama çok isterim de ama biliyosun kadro zaten kalabalık benim![]()
Çok doğru tespitIkizler burcu ipe sapa gelmeyen burclarin basindadirda ondan
Zekalari cok hizli calisir cok hizli karar verir ve aninda uygularlarlar
Merhametlidir ama cabuk sklirlar ansizin ruh degisimleri yasarlar
Onlarin hizina erisebiliyorsan ne ala yetisemezsen arkada kaldiginda cokta donup arkalarina bakmazlar ksitlanmayi sevmez ozgurlugune mani olsn bir seye gelemz zekalari cok hizli calistigindan hemen anlar hemen kavrar yasar bitirir daha ys indakiler kavramaya baslarken o coktan bitirdiginden baska dala atladinda yanlis anlasilms ihtimslleri cok yusek olurlar bu yuzden
Maymun istahli goxukurler cogu zaman ve cift karskterlidir ler bu kotu bisey ceildir aslinds bir lutuftur da yanlis ansilmays musayittirler cift karakterli olanlar uc burcta vardir bu balik ve yayda vardir o yuzcen bu burclar yanlis anlasilmaya cok musayittirler can cazim ondsn aboo dedim![]()
Yaaa bak biliymisim demii gunahimi aldin banane bananeÇok doğru tespit![]()
Üsütünüzü kirletmediniz değil mi akıllı uslu gezdinizVay anasinikendimi cumhurbaşkanı gibim hissettim
tamam şefim
![]()
Birşey söylemedim canımYaaa bak biliymisim demii gunahimi aldin banane banane![]()
HahahahahÜsütünüzü kirletmediniz değil mi akıllı uslu gezdinizDünkü videodaki gibi üstümü kirletmiyeceğim izin ver gideyim
![]()