- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Meyra benim burçcum ama sende söyle hadi, akrepbaska burcunu merak eden varsa sorun kisceler yazarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meyra benim burçcum ama sende söyle hadi, akrepbaska burcunu merak eden varsa sorun kisceler yazarim
Ikizler burcu ipe sapa gelmeyen burclarin basindadirda ondan
Zekalari cok hizli calisir cok hizli karar verir ve aninda uygularlarlar
Merhametlidir ama cabuk sklirlar ansizin ruh degisimleri yasarlar
Onlarin hizina erisebiliyorsan ne ala yetisemezsen arkada kaldiginda cokta donup arkalarina bakmazlar ksitlanmayi sevmez ozgurlugune mani olsn bir seye gelemz zekalari cok hizli calistigindan hemen anlar hemen kavrar yasar bitirir daha ys indakiler kavramaya baslarken o coktan bitirdiginden baska dala atladinda yanlis anlasilms ihtimslleri cok yusek olurlar bu yuzden
Maymun istahli goxukurler cogu zaman ve cift karskterlidir ler bu kotu bisey ceildir aslinds bir lutuftur da yanlis ansilmays musayittirler cift karakterli olanlar uc burcta vardir bu balik ve yayda vardir o yuzcen bu burclar yanlis anlasilmaya cok musayittirler can cazim ondsn aboo dedim![]()
Afiyet olsunHahahahahAzcik kirlettik mısır döktüm üstümüze hep yağ oldu
![]()
Sizde mi ikizlersinizAna bennn
Sessiz ol sakın gülme uyanmasınkocam yanimda bir horluyo sorma![]()
Ikizler burcu ipe sapa gelmeyen burclarin basindadirda ondan
Zekalari cok hizli calisir cok hizli karar verir ve aninda uygularlarlar
Merhametlidir ama cabuk sklirlar ansizin ruh degisimleri yasarlar
Onlarin hizina erisebiliyorsan ne ala yetisemezsen arkada kaldiginda cokta donup arkalarina bakmazlar ksitlanmayi sevmez ozgurlugune mani olsn bir seye gelemz zekalari cok hizli calistigindan hemen anlar hemen kavrar yasar bitirir daha ys indakiler kavramaya baslarken o coktan bitirdiginden baska dala atladinda yanlis anlasilms ihtimslleri cok yusek olurlar bu yuzden
Maymun istahli goxukurler cogu zaman ve cift karskterlidir ler bu kotu bisey ceildir aslinds bir lutuftur da yanlis ansilmays musayittirler cift karakterli olanlar uc burcta vardir bu balik ve yayda vardir o yuzcen bu burclar yanlis anlasilmaya cok musayittirler can cazim ondsn aboo dedim![]()
Evet canım kopek yavrusu. Golden cinsi![]()
baska burcunu merak eden varsa sorun kisceler yazarim
Fön çektim terledim bu havada, öneriyorum üşüyenlereAfiyet olsun
İzinsiz çıktığınızı görmeyelim![]()
PinkommmFön çektim terledim bu havada, öneriyorum üşüyenlere![]()
Benden izin aldı giderkenAfiyet olsun
İzinsiz çıktığınızı görmeyelim![]()
Akrep kadi i en isini bilenburclardan birsidirMeyra benim burçcum ama sende söyle hadi, akrep
Hevet babyPinkommm![]()
Yan don dedimmm motor sesi gibi horr horrr si ir etttiSessiz ol sakın gülme uyanmasın![]()
Benim şimdi fönlü gidip düzelteyim tekrarFön çektim terledim bu havada, öneriyorum üşüyenlere![]()
Balık kocam törpüledi azıcık, sivri yanlarımı ama çoğunluk uygun, teşekkür ediyorumAkrep kadi i en isini bilenburclardan birsidir
Tahammulu cok yuksek deildir sinir koymasi i bilir onun kurallari vardir hayat tarzini kendi belirlemek ister
Yardimseverdir ama fazla fedakarliktan hoslanmaz kendinden coj odun vermez kiskantir
Onemli karar vermeden once en ince detayina kadar dusunur anlik karar vermez yuvasina haddinden fazla onem veren birisidir
Cok iyi anne olurlar
Cok iyi egitmen olurlar
Iletisim konusundainanilmaz duzgun diksiyonlari olur ve kesinlikle kendini anlatmakta zorluk yasamazlar baski altinda sinirine hakim olamayip karsindakinin canini fazla acitabilir ve pismanlik hakkettigini dusunuyolarsa pismanlik kesinlikle duymazlar
Sevdigini paylasamam gibi durumlari vardir sevdikleri icin en ozel kendisi olmak ister