- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Salık bırak nefes alsınBenim de çok dökülüyor..Ben fönleyip bağlıyorum ara ara açıyorum
Sıkılıyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salık bırak nefes alsınBenim de çok dökülüyor..Ben fönleyip bağlıyorum ara ara açıyorum
Sıkılıyorum
![]()
Benim tiroid problemim var ondan dökülüyor olabilir..Salık bırak nefes alsın![]()
Hahahahahyasak aşk mi yasiyoruz suan
![]()
Inansam mıOda bana uyanikken rahat vermiyor![]()
ben yengeci merak ediyorum yengeç burcuyumbaska burcunu merak eden varsa sorun kisceler yazarim
Bright rite in baya faydasi oluo horlomayaOda bana uyanikken rahat vermiyor![]()
Saçım tomar tomar dökülüyor, çok bağladığım için, sadece fönlüyse açıyorum.![]()
Annesi paucunu duz giymeyi ogretmemisse suc bendemi arkides buda mi gol deyil heeee buda mi gol deyilInansam mı
Sen adama papucunu ters giydiriyondur yeme bizi![]()
Yazar ama sonraki kategoriye katılma zorunluluğu varben yengeci merak ediyorum yengeç burcuyum![]()
Dikkat et bi çay uğruna kellen gitmesinYuk cay iciom ya ondan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
70:
![]()
![]()
![]()
:70
Yok be yavru denedik adamda ne burun varsa yaramuyorrr yaramiyorrrrrBright rite in baya faydasi oluo horlomaya![]()
Yıllardır onuda bir deneyeyimHead & shoulder öneririm.
Hee gol eferin saaAnnesi paucunu duz giymeyi ogretmemisse suc bendemi arkides buda mi gol deyil heeee buda mi gol deyil![]()
Kurabiye yapanlara burç yorumu hizmeti veriyoruzben yengeci merak ediyorum yengeç burcuyum![]()
Dikkat et bi çay uğruna kellen gitmesinbak bizim dava daha sonuclanmadi
![]()
Yıllardır onuda bir deneyeyim![]()
Biz çok takılıyoruz nevoşKurabiye yapanlara burç yorumu hizmeti veriyoruz![]()
Yok be yavru denedik adamda ne burun varsa yaramuyorrr yaramiyorrrrr![]()
Bende o yok kuzu çok şükür, takıntılıyım saçıma öyle konulardaBenim kepeğimi kesen tek şampuan ve tek memnun kaldığım.
Bende tavsiye üzerine denemiştim zaten, çeşidi çok netten bak.
Hahayyttt bende bugün yazdıklarını dökerim ortaya paşa çayı felanHep bugünkü erkek mevzusu yuzundenn kaynio ama ben yarin tekrar accam![]()
![]()