Size röportaj sorularını yollayamadım özel mesaj kapalıBak simdi merak ettim gidimde tekrar bakim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size röportaj sorularını yollayamadım özel mesaj kapalıBak simdi merak ettim gidimde tekrar bakim![]()
Merhaba canım nasılsınSelaaammm![]()
Merhaba hemsoooommm,iyiyim sen nasılsınMerhaba canım nasılsın![]()
Var anam varkimse yokmiiiiiiiz
sor nenem az oncede tenhada opücük attı bana sonrada hepsı senın mı dıye sordu ben de yok yarısı komsunun didimÖylemiiiii dididiii sorarım nevoşaa ona göreeeeeeetenhada tikkatttttt haaa
![]()
Nber nasilsin canimVar anam var![]()
Tolin bu isin sırrı ne herkes seni sıkıştırıyosor nenem az oncede tenhada opücük attı bana sonrada hepsı senın mı dıye sordu ben de yok yarısı komsunun didim![]()
Iyidir şekerim,totolariniz usumesin diye yün tanga oruyom sizeNber nasilsin canim
İyiyim canım sağolMerhaba hemsoooommm,iyiyim sen nasılsın![]()
Tangaa heeeIyidir şekerim,totolariniz usumesin diye yün tanga oruyom size![]()
Tolin cik cik cik ciksor nenem az oncede tenhada opücük attı bana sonrada hepsı senın mı dıye sordu ben de yok yarısı komsunun didim![]()
Evet doğru sana çok büyük hayranlığım var hatta ailece severek takip ediyoruzsor nenem az oncede tenhada opücük attı bana sonrada hepsı senın mı dıye sordu ben de yok yarısı komsunun didim![]()
Olur tatlim. Bi tersss,iki duzzzTangaa heeehmmm homm hummm
benn de isteremm benimki girmizi olsun
Iyidir şekerim,totolariniz usumesin diye yün tanga oruyom size![]()
Yün ya Nevos sıcacık tutarDaha çok üşümesin
![]()
İyi öyle olsunYün ya Nevos sıcacık tutar![]()
Sana mor örüyom nevosİyi öyle olsun![]()