Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahhahaTolin'e paçalı don ör ,o başkasını giyemez![]()
Benmde en sevdigim renk ondan sana mor örüyormEn sevdiğim renk nerden bildin![]()
Becerebiliyorsan daha iyi olurHahahhahaona tulum orcem baştan aşağı her yerini sarsin
![]()
Sen benimkini iki ter iki duz yap talastikli olsunOlur tatlim. Bi tersss,iki duzzzbi tersss iki duzzzzz
![]()
Benmde en sevdigim renk ondan sana mor örüyorm![]()
Likralı olsun istiyorsun o zamanSen benimkini iki ter iki duz yap talastikli olsun![]()
valla bende ılmıyorum pampaTolin bu isin sırrı ne herkes seni sıkıştırıyo![]()
Tolin cik cik cik cik![]()
ımzalı resımde ıstemısın nevoşşşşEvet doğru sana çok büyük hayranlığım var hatta ailece severek takip ediyoruz![]()
benım pacalı donlarımdan yollıycam sanaTolin'e paçalı don ör ,o başkasını giyemez![]()
Iyidir ablam senden nberNehaber![]()
Tamam canim bunu dedigin iyi oldu,seninkine daha baslamamistimSen benimkini iki ter iki duz yap talastikli olsun![]()
Evet adresimi vereyim yollavalla bende ılmıyorum pampa
ımzalı resımde ıstemısın nevoşşşş
benım pacalı donlarımdan yollıycam sana![]()
İyiyim canım sağol sizi gördüm daha iyi oldumIyidir ablam senden nber
mucuksssvalla bende ılmıyorum pampa
ımzalı resımde ıstemısın nevoşşşş
benım pacalı donlarımdan yollıycam sana![]()
Fena hallerdeyimkisorma abla buraya girdim nesem yerine geldi geneİyiyim canım sağol sizi gördüm daha iyi oldum![]()
Hayırdır canım bir sıkıntı mı varFena hallerdeyimkisorma abla buraya girdim nesem yerine geldi gene
O yuzden bende sizi gordum dahada iyi oldumm
HoşgeldinKahvem![]()
Heee boyuk olan kalcalarimi dahada dag gibi gostersin yap yspTamam canim bunu dedigin iyi oldu,seninkine daha baslamamistimacaba seninkini sakalli iptenmi yapsam
![]()
Klasik karin agrisi donemleriii fazla alinginim bana iyi davraninHayırdır canım bir sıkıntı mı var![]()