• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Tabi temiz yapan birilerini bulsan ne güzel ama zor:KK43:
Benim köyden kapıya geliyor yoksa ben de almam:KK47:
Evet bizim de kapıya geliyor.Sütçü sizin için inek aldım diyordu geçen gün.:-)Altında da son model araba.:KK48:

Evet bizim de kapıya geliyor.Sütçü sizin için inek aldım diyordu geçen gün.:-)Altında da son model araba.:KK48:
Tabi inekleri güzel süt veriyorsa bayağı pahalı sütler nerdeyse marketteki süt fiyatından fazla:KK45:Ama ondan yoğurt daha güzel olduğu için tercih ediyorum daha sağlıklı hazır yoğurt yiyemiyoruz:KK53:

Çok güzel ev dimi.Bayılıyorum böyle evlere.:KK68:

12EyZA.jpg

Evet çok uzun oldu:KK59:Aslında uzun değil çok tarif gelince öyle düşünmeye başladık yoksa her zamanki süre ile aynı:KK45:
İlk günler ekledik ya bekle bekle bir hal olduk.:-)Son günler eklemek en güzeli.:KK53:

İlk günler ekledik ya bekle bekle bir hal olduk.:-)Son günler eklemek en güzeli.:KK53:
Elektrik aldığımız tarif eklenmeden yapmak için acele ettik:-)Ben pek yarışmacı gibi hissetmediğim için bu sefer çok umursamıyorum:KK53:Tek derdim oylama anketi açılacağı gün annemlerde olacağım :KK51:Ya sorun olursa diye geliyorlar arada:KK47:Resimleri düzenledim :KK53:

Hanımlar pastaların üzerine surulen çilek yada vişneli recel gıbı bir şey varya onun nasıl yapıldığını bılıyor musunuz.işte öyle bir şey anlatabıldim mi bilemedim :)
Birazını elimle ilistirde,birazını rondoda çevirip yine elimle sıktım.:KK53:

Vişneyi şeker katıp biraz pişiriyorsun,sonra içine az birşey nişasta katıyorsun hafif koyulaşsın diye.
Çok soğutmadan pastaya döküyorsunuz yoksa katılaşıyor:kk77:
Özel mesaj trafiğim var görmedim bu mesajı:KK45:

Elektrik aldığımız tarif eklenmeden yapmak için acele ettik:-)Ben pek yarışmacı gibi hissetmediğim için bu sefer çok umursamıyorum:KK53:Tek derdim oylama anketi açılacağı gün annemlerde olacağım :KK51:Ya sorun olursa diye geliyorlar arada:KK47:Resimleri düzenledim :KK53:
Evet sırf pişti olmamak için bu sefer böyle oldu.:KK53:Ben de pek yarışmacı modunda değilim de sıkıldım artık yeni kategori görmek istiyorum.İlk gün açamazsan diğer gün açarsın oylamayı germe bu kadar kendini.Yazarsın ikinci gün açılabilir bir aksilik olursa diye.:KK66:

Back
X