Ben de çıtırım ne olacak şimdievet senın nenen olamam ben daha cıtırımama sen nene olabılırsınn
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çıtırım ne olacak şimdievet senın nenen olamam ben daha cıtırımama sen nene olabılırsınn
![]()
Waoooovvvvvvvablammm naptin seennnn
![]()
Mesaj silmek yasak ben senin mesajını nasıl sileyimUtanmadan gencecik fıstık gibi Ablama nen diyor
O zaman benim nenem olamazsın![]()
Tolin'i takip edip tüm mesajlarını sileceğim![]()
Benmde kadın hastaliklarim var. 2,5 senedir ugrasiyoruz tedavi görüyorum. Hissediyorum ama bu sene uğurlu gelcek bana,hamile kalicam![]()
Sen olsan,sende unutursunAltin emzikleri kaptinnn bizin donlari unuttun demi![]()
Anasina bakan kizindan kacaruffff harbının bebesı olursa yandık anası boyleyse![]()
İnşaallahBenmde kadın hastaliklarim var. 2,5 senedir ugrasiyoruz tedavi görüyorum. Hissediyorum ama bu sene uğurlu gelcek bana,hamile kalicam![]()
öyle vallaOldumuu böyle olmalı demiii![]()
bos verr bebegin olsun da ben ona don yapsrimSen olsan,sende unutursun![]()
Bak seennnAnasina bakan kizindan kacar![]()
ıkı cıtır bı topıkte olmaz nevosBen de çıtırım ne olacak şimdi![]()
bence bız sımdıden kacalımAnasina bakan kizindan kacar![]()
Senide çabuk sali veriyolar yaooooooooooooo hain efserde burdaymısssss![]()
Çok kıskanıyor Ablacım
Hemşoma karışma![]()
Nevoş ne bileyim şurdan al burdan ver yok buranı hisset hiçbirşey anlamadım sanki olmuyor yaaAyy ne güzel yapıyorsun plates çok güzel sıkılaştırıyor bir ara yapmıştım![]()
Benim tatlı ablam hoşgördümSelam adracım hoş buldum sağol
Selam edsercim hoş geldin
Heçççç uğraşmasınn bile
Dişlekkk yaa ben sana altından emzik alacam tamammı
![]()
Gördükten sonra kıskanmaya başladı zatenOldumuu böyle olmalı demiii
Bide görünce yuhhhhh dedi varyaa
Sil yafrum bende kib yapacam devamlı![]()
![]()
Amiinnn,inşallah nevosummmİnşaallah2015 hepimiz için güzellikler,yenilikler yılı olsun..
![]()
Bak ekip hazirda bekliyo kafami bozma mevlütünü okuturumıkı cıtır bı topıkte olmaz nevos
bence bız sımdıden kacalım![]()
kizma harbici beee sen bana don diktin ben sana takilincami ayip yaniBak seennn![]()
O zaman sen çıkabilirsin..ıkı cıtır bı topıkte olmaz nevos
Olur canım sakın bırakmaSenide çabuk sali veriyolar ya
Nevoş ne bileyim şurdan al burdan ver yok buranı hisset hiçbirşey anlamadım sanki olmuyor yaa
Benim tatlı ablam hoşgördüm![]()
Benmde kadın hastaliklarim var. 2,5 senedir ugrasiyoruz tedavi görüyorum. Hissediyorum ama bu sene uğurlu gelcek bana,hamile kalicam![]()
öyle vallaçocuğumu kapkac yapmasinlar
![]()
Senide çabuk sali veriyolar ya
Nevoş ne bileyim şurdan al burdan ver yok buranı hisset hiçbirşey anlamadım sanki olmuyor yaa
Benim tatlı ablam hoşgördüm![]()
Gördükten sonra kıskanmaya başladı zaten
Beni mi kibleyeceksin![]()
Yokk kizz dun burcunu yorumladim yaa biraz kizar sonra barisirik yani umsrimıkı cıtır bı topıkte olmaz nevos
En kısa zamanda yenisi çıkma dileğiyle999 ayar altin nasıl oluyo ablam
Süt disi o ablası ondan![]()
Benim bir dusuk yaptiktan sonra aslinda korkuyorum bir daha uzulmek istemiyorum ama bir kiz bebegim olsa soleee benim gibi sarisin olsaa
Annem dese bana ufff zaten duygusalim simdi yaa nee dertlendim![]()