- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Ben senin totonu düşündüm,iyiligin için don ördüm,sen benim totoma tekme attin ayni şey mikizma harbici beee sen bana don diktin ben sana takilincami ayip yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senin totonu düşündüm,iyiligin için don ördüm,sen benim totoma tekme attin ayni şey mikizma harbici beee sen bana don diktin ben sana takilincami ayip yani![]()
Aminnn inşallahİnşallah canım hem sen hem harbi bebek sahibi olursunuz inşallah![]()
999 ayar altin nasıl oluyo ablam
Süt disi o ablası ondan![]()
O zaman anlaştıkHadi inşallah harbicim tğm dualarımız seni nle olsun inşallah
Korumada tahsis edecem
Mersi hayatım sağol
Heee vallla aynen öyle oldu
Yok,sen mesajlarını sil,bende tolini kibleyim devamlı![]()
Benim kadar olmazsınO zaman sen çıkabilirsin..
Olur canım sakın bırakmaKeşke ben de yapabilsem
Çok tembelim bu yıl
Sen diyet yapıyorsun sporsuz olmaz en rahat ve sıkılaştıran spor bu![]()
Hadi inşallah harbicim tğm dualarımız seni nle olsun inşallah
Korumada tahsis edecem
Mersi hayatım sağol
Heee vallla aynen öyle oldu
Yok,sen mesajlarını sil,bende tolini kibleyim devamlı![]()
Keleş farkı![]()
O zaman anlaştık![]()
Ins ablam yaa ins gercekten Allah harbi yede banan bebek nasip etsin hayirlisini versinİnşallah canım hem sen hem harbi bebek sahibi olursunuz inşallah![]()
amannn beee kiscem saka yaptimmmucuksssBen senin totonu düşündüm,iyiligin için don ördüm,sen benim totoma tekme attin ayni şey mihatta
![]()
Sabaha kadar öpeyim ablamı
Yok canım çok tembelin 2 km bile yürümedim 3-4 aydır..Benim kadar olmazsın![]()
E bende şaka yaptimIns ablam yaa ins gercekten Allah harbi yede banan bebek nasip etsin hayirlisini versin
amannn beee kiscem saka yaptimmmucuksss
Ins ablam yaa ins gercekten Allah harbi yede banan bebek nasip etsin hayirlisini versin
amannn beee kiscem saka yaptimmmucuksss
Sabaha kadar öpeyim ablamı![]()
E bende şaka yaptim![]()
Bir hatun kizlar yeni ekli bana cinsel anlamda sorular sormak istiyor muneye ulasabilirseniz lutfen yazsin bir baksin tel numarasi varsa arayabilirmi acaba lutfen soktayim suanRabbim tüm isteyenere nasip eder inşallah
Öp anacım![]()
Atom karınca olduğun günleri unutmadımYok canım çok tembelin 2 km bile yürümedim 3-4 aydır..Önce ne kadar çok üyürüyüş yapardım
![]()
Özelden mi yaziyoBir hatun kizlar yeni ekli bana cinsel anlamda sorular sormak istiyor muneye ulasabilirseniz lutfen yazsin bir baksin tel numarasi varsa arayabilirmi acaba lutfen soktayim suan
Gerçekten miBir hatun kizlar yeni ekli bana cinsel anlamda sorular sormak istiyor muneye ulasabilirseniz lutfen yazsin bir baksin tel numarasi varsa arayabilirmi acaba lutfen soktayim suan