Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hatun kizlar yeni ekli bana cinsel anlamda sorular sormak istiyor muneye ulasabilirseniz lutfen yazsin bir baksin tel numarasi varsa arayabilirmi acaba lutfen soktayim suan
evet gercekten sok oldum daha yeni uye olmus yazilmis msj i bile yok gercekten cinsel anlamda sorular sormak istedigi soledi bende kibarca reddettim ama sok oldum bu aralar biliyosun bole abuk subuk insanlar siteye saldirilari var simdide ozelden mi yazmaya basladilsr acabaÖzelden mi yaziyo![]()
Kib le canım hemenevet gercekten sok oldum daha yeni uye olmus yazilmis msj i bile yok gercekten cinsel anlamda sorular sormak istedigi soledi bende kibarca reddettim ama sok oldum bu aralar biliyosun bole abuk subuk insanlar siteye saldirilari var simdide ozelden mi yazmaya basladilsr acaba
Evet ya bu ara böyle manyaklar dadandievet gercekten sok oldum daha yeni uye olmus yazilmis msj i bile yok gercekten cinsel anlamda sorular sormak istedigi soledi bende kibarca reddettim ama sok oldum bu aralar biliyosun bole abuk subuk insanlar siteye saldirilari var simdide ozelden mi yazmaya basladilsr acaba
evet gercekten sok oldum daha yeni uye olmus yazilmis msj i bile yok gercekten cinsel anlamda sorular sormak istedigi soledi bende kibarca reddettim ama sok oldum bu aralar biliyosun bole abuk subuk insanlar siteye saldirilari var simdide ozelden mi yazmaya basladilsr acaba
Ben çok seviyorum ama fırsat olmuyor şimdide çok soğukAtom karınca olduğun günleri unutmadımŞimdi kardelen gibi yürüyüşmü ıyyyk diyecem ben hiç sevmiyorum
![]()
verdim ama kibarca neye uradimi sasirdim abla kib lemek bile aklima gelmedi iz soledikten sonra hemen kibledim sok oldum dsha bir tane bile yazilmis msj yok direk ozelden yazmis banaCevap verme sakın kible hemen
Banada az önce yazdı birievet gercekten sok oldum daha yeni uye olmus yazilmis msj i bile yok gercekten cinsel anlamda sorular sormak istedigi soledi bende kibarca reddettim ama sok oldum bu aralar biliyosun bole abuk subuk insanlar siteye saldirilari var simdide ozelden mi yazmaya basladilsr acaba
verdim ama kibarca neye uradimi sasirdim abla kib lemek bile aklima gelmedi iz soledikten sonra hemen kibledim sok oldum dsha bir tane bile yazilmis msj yok direk ozelden yazmis bana
Mune buralarda canımBir hatun kizlar yeni ekli bana cinsel anlamda sorular sormak istiyor muneye ulasabilirseniz lutfen yazsin bir baksin tel numarasi varsa arayabilirmi acaba lutfen soktayim suan
Kib le canım hemenmesajı incelerler
![]()
Gerçekten mi![]()
Eğer özel mesajsa,kib le canım ulaşır yönetime![]()
yaptim sabah mune ablaya yazarim bakalim gercekten hacmiy misÖzeldenmi yazıyor yoksa,kib yap hemen yönetime ulaşır.
Banada az önce yazdı biriAynı nick mi acaba
![]()
yaptim sabah mune ablaya yazarim bakalim gercekten hacmiy mis
ney nick ablaBanada az önce yazdı biriAynı nick mi acaba
![]()
BendeMerak ettim şimdi![]()
Özelden ulaşmaya başladılarBiride bana dadanmıştı,3-4 mesajı vardı benden alıntı yapıp beğeni çakmıştı sinir olmuştum hemen engelledim![]()