- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
şahane!Kıslaaar avatarımdaki menekşem nasssıl.Pencerelerim menekşeylen dolu.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şahane!Kıslaaar avatarımdaki menekşem nasssıl.Pencerelerim menekşeylen dolu.![]()
Hosbulduk canim :) naber nasilsinHoşgeldin tatlım![]()
İyilik canımHosbulduk canim :) naber nasilsin
Yemek yemeğe gittikyupiiiii sonunda bu topık bosalmıs![]()
Misafirlikteyim ama yinede burdayımyupiiiii sonunda bu topık bosalmıs![]()
gitmiyeydınız bananeYemek yemeğe gittik![]()
hain efserMisafirlikteyim ama yinede burdayım![]()
Ne yapıyorsun yaramaz cadıgitmiyeydınız banane
hain efser![]()
orası nevosun bolumu gıdelım de oaraları toz dumana katalım nevos toplamakla ugrassınBirazda bit pazarına gidek![]()
ooooo nevos hanım ıyıyız sız nasılsınızNe yapıyorsun yaramaz cadı![]()
memnuniyet topiğine gidip memnuniyetimizi belirtelimorası nevosun bolumu gıdelım de oaraları toz dumana katalım nevos toplamakla ugrassın
ooooo nevos hanım ıyıyız sız nasılsınız![]()
Dağıtın ama ben toplamam Kazen ilgilenir sizinle ama toptan temizlik olmasın dikkat edinorası nevosun bolumu gıdelım de oaraları toz dumana katalım nevos toplamakla ugrassın
Hangi konu hakkında olmayan konularınız hakkında mımemnuniyet topiğine gidip memnuniyetimizi belirtelim![]()
Senin hakkında edecektik, ama istersen memnuniyetsize gidekHangi konu hakkında olmayan konularınız hakkında mı![]()
ama ben memnuniyetsızlık topıgıne gıderım nevoşu şıkayetememnuniyet topiğine gidip memnuniyetimizi belirtelim![]()
hayırdır nevoş hanım neyınız varDağıtın ama ben toplamam Kazen ilgilenir sizinle ama toptan temizlik olmasın dikkat edin
İyi değilim azıcık tadım vardı oda kaçtı![]()
Nevoş ezdi bizi, dolabını satışa sun hadiorası nevosun bolumu gıdelım de oaraları toz dumana katalım nevos toplamakla ugrassın
O zaman sizi memnuniyet topiğine alalımSenin hakkında edecektik, ama istersen memnuniyetsize gidek![]()
Öyle işteama ben memnuniyetsızlık topıgıne gıderım nevoşu şıkayete
hayırdır nevoş hanım neyınız var
![]()