- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
olmaz pacalı donlarımı herkeş kapışır bana kalmaz sonraNevoş ezdi bizi, dolabını satışa sun hadi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaz pacalı donlarımı herkeş kapışır bana kalmaz sonraNevoş ezdi bizi, dolabını satışa sun hadi![]()
Senin canını kim sıktıO zaman sizi memnuniyet topiğine alalım![]()
senı kazene sıkayet edıcem bbıze ulasına yazıcam senıÖyle işteBoşver
Hadi gidip şikayet edin ne olur![]()
Zaten kapışsınlar diye koyacaksın akıllımolmaz pacalı donlarımı herkeş kapışır bana kalmaz sonra![]()
Tolin'in konusu var senin yokNevoş ezdi bizi, dolabını satışa sun hadi![]()
aa ben görmedim gidip bakayımTolin'in konusu var senin yok![]()
Yaz vallahi çok merak ediyorum ne diyeceğini ve ne cevap alacağınısenı kazene sıkayet edıcem bbıze ulasına yazıcam senı![]()
bben ne gıycem sonra donsuzmu gezeyımZaten kapışsınlar diye koyacaksın akıllım![]()
Bayağı oldu galiba kapattığımı hatırlamıyorumaa ben görmedim gidip bakayım![]()
kazen dıycekkı tamam tolıncım hemen atıyorum nevosu dıycekYaz vallahi çok merak ediyorum ne diyeceğini ve ne cevap alacağını![]()
yolla bacim fotoyusenı kazene sıkayet edıcem bbıze ulasına yazıcam senı![]()
Kim ne yapsın senin paçalı donlarınıolmaz pacalı donlarımı herkeş kapışır bana kalmaz sonra![]()
Sen seksi hatunsun bilirsin nasıl gezeceğinibben ne gıycem sonra donsuzmu gezeyım![]()
Atarsa kına yakarsınkazen dıycekkı tamam tolıncım hemen atıyorum nevosu dıycek![]()
Tolin'e fal falan bakma önce kurabiye yapsınyolla bacim fotoyu
hadı saklama nevosss benım pacalı donlarımdan gecen gun ıstıyodun nolur banada al dıye attıttırma o mesajları sımdı burayaKim ne yapsın senin paçalı donlarını![]()
bı ara donsuz fotolarımı sıteye yukleyımde herkes kacıssınSen seksi hatunsun bilirsin nasıl gezeceğini![]()
Ben biraz daha yaşlanırsam senden isteyeceğim şimdi ihtiyacım yokhadı saklama nevosss benım pacalı donlarımdan gecen gun ıstıyodun nolur banada al dıye attıttırma o mesajları sımdı buraya
bı ara donsuz fotolarımı sıteye yukleyımde herkes kacıssın![]()
Temelli uğurlayalım seni sonrahadı saklama nevosss benım pacalı donlarımdan gecen gun ıstıyodun nolur banada al dıye attıttırma o mesajları sımdı buraya
bı ara donsuz fotolarımı sıteye yukleyımde herkes kacıssın![]()
Pinkom sen buna uyma arkasına senide sürüklüyorTemelli uğurlayalım seni sonra![]()
Bastan solicektin kuzum yaaTolin'e fal falan bakma önce kurabiye yapsın![]()