- 20 Mart 2008
- 142.221
- 214.595
- 1.423
- 61
Güle güle kullan abla![]()
Çok mersi sağol,artık dikiş işiniz olursa müracatları beklerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan abla![]()
Olur abla sen iste yeterkiÇok mersi sağol,artık dikiş işiniz olursa müracatları beklerim![]()
Olur abla sen iste yeterki
Kıyafet neyim dikebılıyorsan gömlekle başlayabılırız![]()
Ben baya sarmıstım gençkenAbiye ceket pantolan ne isterseniz anında dikilir.
Yok anacım nerde öyle dikiş dikmek bünyeme ters benim,parçalarım o kumaşları![]()
Ben baya sarmıstım gençkenbi etek diktim uzun stajda giymek için sonra o etege yandan diz kapağa kadar yırtmaç açtım bisonrakı sene yırtmaca kadar kesip kısalttım birazda öyle giyinip lodoslu bir günde uçtu gitti
etek dayanamadı eziyetlere.
Bide at kostumu dıkmıslıgım varyıl sonu gösterisi için sonra hayat şartları sıkıntılar derken bıraktım yoksa cemil ipekciye asıstan olurdum
![]()
deli bir soru ama ne yapcan bu makinayı ...kaç paraymışş..çeyizmi düzülüyor...Selamlar aniden çıkmak zorunda kaldım,dışardaydım şimdi geldim kızım dikiş makinesi istemiştim A101'de vardı,3.de bulabildimyoruldum valla
buda makinesi singerin.
Eki Görüntüle 1375389
deli bir soru ama ne yapcan bu makinayı ...kaç paraymışş..çeyizmi düzülüyor...ay ne var merak ettimm..
eh diyet sayılır ekmeği kestim pilav yemedim hamur işlerini bıraktım ama en önemlisi spor yaptım yüzmeye gittim aikidoya yazıldım ..ki halen devam ediyorum buna bide koşu bandı felaket kilo veriyosun ondaa..diyetisyene gitmedim ve inan hiç zorlanmadım istek şart kilo verirken birde terlemek ve spor..Gene verirsin azimlisin sen ben veremıyorum doğumdan sonra kaldı kilolarım. Diyetmi yaptın sen
Çok teşekkür ederimYok canım o aslında öyle değil bende yeni üye oldum evim evim güzel evime takılıyodum arada bakıyorum gene ee diğer topiklerede bakıyorum bazende katılıp yorumda yapıyorum ama şöyle ciddi samimi bir yemekteyiz bölümü var yani bu topik.. ee bakıyorum diğer topiklere( bazıları müstesna tabi.. abidik gubidik sarmıyor.. samimi ciddi bazen şaka olan bu topiğe sarıyorsun cicim ama senden kaynaklı bu hemen farkediliyorsun o yüzden şikayet etmee![]()
vayy anası gibi hamaratlı desene doğru her eve lazım aslında benimki kaynanamda duruyo seneler varki yüzünü bile açmadım kii çok iyi nakiş yaparım kursuna gitmiştim bir zamanlar ama sevmiyorum ya örgü mörgü işlerini dantel filan sıkıyor beni..2oo e aldım,kızım istedi evde ufak tefek bişiler yapmak için aldık,paça yapma mesela iyide olacak
1 ay kadar dikiş kursuna gitti etek bile dikti kendine
vayy anası gibi hamaratlı desene doğru her eve lazım aslında benimki kaynanamda duruyo seneler varki yüzünü bile açmadım kii çok iyi nakiş yaparım kursuna gitmiştim bir zamanlar ama sevmiyorum ya örgü mörgü işlerini dantel filan sıkıyor beni..
Merhaba cicimm..Merhabaaa hanımlarrr![]()
Merhaba cicimm..
Ohhh yandan yarışma var katılır mısın ohhh yandan yandanPek bir oynak olmuş.![]()
![]()
Ohhh yandan yarışma var katılır mısın ohhh yandan yandan![]()
Daha ne yapayımBu imzaya da katılmazsalar artık yapacak bir şey yok.![]()