• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Ohhhh afiyet olsun yarasın :KK70::KK70: yemeği niye yatın diye sorarsa eşin,mezarına tkürcem nannn deyiver sende :KK70:
:KK53::KK53: Ben ona bi film izledim süperdi dedim, neden beni beklemedin izlemek için dedi. Benim izlediğim türleri pek sevmezki bilemedim bu kadar süper çıkacağını:KK8:
Başka neler var:KK19:

:KK53::KK53: Ben ona bi film izledim süperdi dedim, neden beni beklemedin izlemek için dedi. Benim izlediğim türleri pek sevmezki bilemedim bu kadar süper çıkacağını:KK8:
Başka neler var:KK19:

Çok ekşınlı bir filim,hele 1.daha süperdi,akşam gelincede beraber seyredin bari enişteyle :KK8::KK8:
Yasaklı filmler var biraz karışık onlar bilmem seyredermisin,dünyada yasaklanmış 50 film filan :confused:

Çok ekşınlı bir filim,hele 1.daha süperdi,akşam gelincede beraber seyredin bari enişteyle :KK8::KK8:
Yasaklı filmler var biraz karışık onlar bilmem seyredermisin,dünyada yasaklanmış 50 film filan :confused:
Bu tarz filmleri seviyoruz işte, gerilim, onun tarzı komedidir, ben işkenceyle izlerim ama o benim korkuları ve fantastik filmlerimi izlemez:KK47: Niye yasak ki siyasi mi?

Sıkılmak ben..
Eve gitmek istemek..
Ama gidememek..
2 saat daha sıkmak dişi..

En iyisi bol köpüklü bir kahve yapıp içmek..

Back
X