- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
kazırız o zamanBeni burdan kazınman gerekecek![]()
Yarın burası toline kalıyor o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kazırız o zamanBeni burdan kazınman gerekecek![]()
Yarın burası toline kalıyor o zaman![]()
Tolin'dağıtabiliyorsa dağıtsın bakalımYarın burası toline kalıyor o zaman![]()
O zaman ağır malzemeler al işin çok zorkazırız o zaman
![]()
birazdan cikicam abla moralim acikcasi cok iyi deil o yuzden fazla kalmak istemiyorum sizi ozledim diye bir bakayim dedimHoşgeldin canım
Ohh ohh ne güzel![]()
Hayırdır canımbirazdan cikicam abla moralim acikcasi cok iyi deil o yuzden fazla kalmak istemiyorum sizi ozledim diye bir bakayim dedim![]()
ben muhendısım nevosssss hallederım sen ucusa hazır olO zaman ağır malzemeler al işin çok zor![]()
Beni kazımak için özel ihtisas lazım mühendislik yetmezben muhendısım nevosssss hallederım sen ucusa hazır ol![]()
güzelliğine guvenme nevossss bır sıvılce yeter ediliğine guvenme nevoşşşş bir tolin yeterBeni kazımak için özel ihtisas lazım mühendislik yetmez![]()
Ediliğime güvenmiyorumgüzelliğine guvenme nevossss bır sıvılce yeter ediliğine guvenme nevoşşşş bir tolin yeter![]()
ya senın aklını sabah kahvaltıda yumurta nıyetıne yerim nevoş benEdiliğime güvenmiyorumAkıllı biriyim ondan zor diyorum
![]()
Sucuklu olsunya senın aklını sabah kahvaltıda yumurta nıyetıne yerim nevoş ben![]()
evet nevoş ankaradayım buralara gelırsen goruselımAfiyet olsun
Sen Ankara'da mısın?
İnşaallah çok isterimevet nevoş ankaradayım buralara gelırsen goruselım![]()
Merhaba canım
İyiyim canım sen nasılsınMerbalar naber![]()