Vahhh vahhh demek kendi kendini avutuyor neyse bizde genç olduğuna inanalım o zamanEstetikli birde varya söylemiyor,br tek bana didi,aman didi kimseler duymasın didi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vahhh vahhh demek kendi kendini avutuyor neyse bizde genç olduğuna inanalım o zamanEstetikli birde varya söylemiyor,br tek bana didi,aman didi kimseler duymasın didi![]()
nenem nöööörrrüüyonnnn nenemmmm saat gec olmadımı yatma vaktın gelmıs senınWayyyyyy küçük nenem gelmişş hoş gelmişşşş![]()
evet estetıklıyım banu alkan dudişlerinden yaptırdım kendıme![]()
Vahhh vahhh demek kendi kendini avutuyor neyse bizde genç olduğuna inanalım o zaman![]()
nenem nöööörrrüüyonnnn nenemmmm saat gec olmadımı yatma vaktın gelmıs senın![]()
8 tane cocuk emzırınce memelerim dizlerime ındı napayım onlarıda aradan cıkarttım bendeSilikonları da unutma nenemm
Dışı genç içi çökmüşş nenemin![]()
Biz ondan daha gencizSilikonları da unutma nenemm
Dışı genç içi çökmüşş nenemin![]()
ama nenem dıslerını cıkar suyun ıcıne koy gece yutarsın mutarsın maaaazallahNörüyümmmm nenembirazdan takma dişlerimi çıkarıp yatacam
![]()
Ara sıra yapıyorOnlar ben değilim zati
Hadi yaa vayyyy kıskançlık yapıyor desene![]()
8 tane cocuk emzırınce memelerim dizlerime ındı napayım onlarıda aradan cıkarttım bende![]()
Sen öp eliminedenmış o![]()
senınkileride yaptıralım nenem bu kıs atkı nıyetıne kullan yaza yaptırırızEferin sana,yaptırmasaydın şal niyetine kullanırdınn onları![]()
o zaman sen nene olursunSen öp elimi![]()
Biz ondan daha genciz![]()
ama nenem dıslerını cıkar suyun ıcıne koy gece yutarsın mutarsın maaaazallah![]()
Ara sıra yapıyor![]()
senınkileride yaptıralım nenem bu kıs atkı nıyetıne kullan yaza yaptırırız
o zaman sen nene olursun![]()
gozledındemı takma vah nenem vahhhhTabisi yaniiiiii
Takma gözlerimi çıkarıyorum biliyonmu sen
O kadar olur ama gayet normal![]()
Görüşürüz canımBen gidip pide yapayım, biraz daha oturursam uyuya kalcam
Görüşürüz![]()