- 20 Mart 2008
- 142.239
- 214.619
- 1.423
- 61
İyidir ablacım takılıyorum kendi halimde, kemeri vercem ya bi duygusallaştım
senden ne haber![]()
Gidiyor kemer desene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyidir ablacım takılıyorum kendi halimde, kemeri vercem ya bi duygusallaştım
senden ne haber![]()
Gezip,dolasiyoruz ablacimKeyfini çıkar güzelcene
Pinkocan ne haberrr![]()
Gezip,dolasiyoruz ablacim![]()
hehehe sağol cnaımÖylesin tabi
Severek yapan az bulunur yap yap bırakma![]()
Aa neden ki?İyiyim pinkom sen nasilsinyazdigim smileleri silemiyorum
![]()
Gitsin ben 1 ay tadını çıkardım, alanda hakkını veriri umarımGidiyor kemer desenebenden ne olsun hep aynı şeyler
![]()
Aa neden ki?
Gitsin ben 1 ay tadını çıkardım, alanda hakkını veriri umarım![]()
Bakalım gelen gideni aratacak mıVerir verir merak etme,havasından da yanına yaklaşılmaz![]()
Aynen duruyor ablacimNe güzel,inönü çarsısı kanalboyu,cami arkasında dükkanlar vardı duruyordur herhalde hal vardı orada bide.
Henuz cozemedimAa neden ki?
Gitsin ben 1 ay tadını çıkardım, alanda hakkını veriri umarım![]()
Şimdi orayı bi ben mi görmedim, ne fena gelinimAynen duruyor ablacimsehir daha cok batiya dogru gelisiyor.2.ordu,seker fabrikasinda cikisa dogru olan kisim bayagi gelisti
![]()
Hanim ablada burda yasamis biliyor.Sen nasil Malatya gelinisinŞimdi orayı bi ben mi görmedim, ne fena gelinim![]()
Fena olunca adamı memleketine yollamadım işteHanim ablada burda yasamis biliyor.Sen nasil Malatya gelinisin![]()
Resim neysede nickime bakmıyor musun
Bakalım gelen gideni aratacak mı![]()
Aynen duruyor ablacimsehir daha cok batiya dogru gelisiyor.2.ordu,seker fabrikasinda cikisa dogru olan kisim bayagi gelisti
![]()
Şimdi orayı bi ben mi görmedim, ne fena gelinim![]()
Fena olunca adamı memleketine yollamadım işteUzak Nevoşum yoksa merak ediyorum bende
Resim neysede nickime bakmıyor musun![]()
Neyse birgün nasip olur inşaallahFena olunca adamı memleketine yollamadım işteUzak Nevoşum yoksa merak ediyorum bende
hahah baktım işte sonradan farkettimFena olunca adamı memleketine yollamadım işteUzak Nevoşum yoksa merak ediyorum bende
Anket resimli olunca kim kime oy veriyor görünmüyor.Oy verenleri niye goremiyoruz ki? Gorseydik iyi olurdu.
Bana oy veren 3 kişi kim yahu merak ediyorum![]()