Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bir işaret olmalıBaykuşlu pijamamla bakarken baykuşlu kurabiye gördüm, bu bir kader olmalı dedim bastım oyumu... -basit kaderlerin insanıyım -acıklı müzik- -
Tamam koyarsın da çeşit olsaydı iyiydi.Hee ister bulgur pilavı koyarım içine, ister domates salatalık doğrarımIstakoz mu pişirecem
![]()
Parasıylan değil mi bacım, bulguru niye küçümsüyorsunTamam koyarsın da çeşit olsaydı iyiydi.Sade bulgur çok ezik hisseder kendini.
![]()
Adam yiyemedikten sonra napsın kategoriyi.Yeni kategori ne olsun enisteme sorsana![]()
Bulguru niye küçümseyeyim bulgur o ağırlığı kaldırmaz diyorum.Parasıylan değil mi bacım, bulguru niye küçümsüyorsunO bana o takımı alsın ben ona neler neler pişiririm hem
![]()
Taktın bizim yemek yeme şeklimizeBulguru niye küçümseyeyim bulgur o ağırlığı kaldırmaz diyorum.Sen ona öyle söyle.Her akşam üç çeşit yemek vaadiyle o takım senin olur.
![]()
Evet taktım.Taktın bizim yemek yeme şeklimizeBenim kocam tek çeşit yiyor şekerim zorla ağzına mı vereyim
![]()
İşime gelmezEvet taktım.Harbi`yi örnek al.Gerekirse zorla.
![]()
İyi iyi afiyet olsun.İşime gelmezSenin tek pilav dediğin bezelyeli pilavdı canım, birde mercimekli pilav onların yanına birşeye gerek yok ki. Çorba yemiyorsak ne yapcam. Başlı başına yemek zaten
![]()
Şerbetli tatlıya verdim ama fark etmezİyi iyi afiyet olsun.İçiniz kurumasa iyi.
Hangi kategori olsunda neye oy verdin?
Dimi yani bir uçan bir kaçan kurtulur elinden.Şerbetli tatlıya verdim ama fark etmezBen şefim sonuçta elimden bir şey kaçmaz
![]()
Lahmacun olsun diyo nevos ne diyon bu iseYeni kategori ne olsun enisteme sorsana![]()
O zaman yoresel yemekler yapalim sen etli pide yap lahmacun yaptim diye yutturursunLahmacun olsun diyo nevos ne diyon bu ise![]()
O da olur hamurişi kategorisinde.Lahmacun olsun diyo nevos ne diyon bu ise![]()
Lahmacun yapmakta ne var.Harbi yapar bence.O zaman yoresel yemekler yapalim sen etli pide yap lahmacun yaptim diye yutturursun
Enisteme sor mezeler-ara sicaklar yapsak harbi ona icli kofteler ,sarmalar yapsa![]()
Bu msji asla okumamO zaman yoresel yemekler yapalim sen etli pide yap lahmacun yaptim diye yutturursun
Enisteme sor mezeler-ara sicaklar yapsak harbi ona icli kofteler ,sarmalar yapsa![]()
Yürü gitO da olur hamurişi kategorisinde.![]()
Hiç yani.Yapmiyor sonra bahane uyduruyor![]()