- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Yok kız benm koca hakkatn siskoYapmiyor sonra bahane uyduruyor![]()

Yapiyorum beybisi çok ısrar ederse. Burada fırınlar pisiriyo. Ben iç harcini hazirliyorum sadeceLahmacun yapmakta ne var.Harbi yapar bence.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız benm koca hakkatn siskoYapmiyor sonra bahane uyduruyor![]()
Yapiyorum beybisi çok ısrar ederse. Burada fırınlar pisiriyo. Ben iç harcini hazirliyorum sadeceLahmacun yapmakta ne var.Harbi yapar bence.![]()
Olmaz gercekleri saklamana izin verememBu msji asla okumam
Yürü git![]()
Bizi inandirsin yaptiginaHiç yani.![]()
Ne yiyor kilo aliyor sen yapmiyorsunYok kız benm koca hakkatn sisko
Yapiyorum beybisi çok ısrar ederse. Burada fırınlar pisiriyo. Ben iç harcini hazirliyorum sadece
Hacı sarmalarimin içi dışına çıkıyo,içli koftede parmağım hamurun arkasindan çıkıyoHarbi bize icli kofte ,sarma yapacakmis lahmacun basit olur![]()
Biz evlendigimizde 107 kiloydu,suan 100. Anca bu kadar zayiflatabildimBizi inandirsin yaptigina
Ne yiyor kilo aliyor sen yapmiyorsun![]()
Yapsın da görelim o zaman.Harbi bize icli kofte ,sarma yapacakmis lahmacun basit olur![]()
Sen yapmış olmuyorsun onu.Yok kız benm koca hakkatn sisko
Yapiyorum beybisi çok ısrar ederse. Burada fırınlar pisiriyo. Ben iç harcini hazirliyorum sadece
O zaman mercimekli kofte,dolma,pacanga boregi yada meze yaparsin.Hacı sarmalarimin içi dışına çıkıyo,içli koftede parmağım hamurun arkasindan çıkıyokomsuya yaptırır,ben yaptım diye yuttururum gelmeyin üstüme
![]()
Biz evlendigimizde 107 kiloydu,suan 100. Anca bu kadar zayiflatabildimaslında otunu,arpasini çok az veriyorum niye zayiflayamiyo anlamiyorum
![]()
Biz evlendigimizde 107 kiloydu,suan 100. Anca bu kadar zayiflatabildimaslında otunu,arpasini çok az veriyorum niye zayiflayamiyo anlamiyorum
![]()
Nevos daha kategori açılmadan yakama yapismaya başladın sonumuz hayrolsun inşallahO zaman mercimekli kofte,dolma,pacanga boregi yada meze yaparsin.![]()
183 boyu. Yok kizz kilolu çok. Kendi oturuyor,göbeğide kucağında oturuyoBoyu uzun ise kilosu cok degil ayda bir ozel yemek yedigi icin kilo almaz sen katil bosver
![]()
Isinma turları bunlar.Nevos daha kategori açılmadan yakama yapismaya başladın sonumuz hayrolsun inşallah![]()
Beni sevmiyorsan katilmaNevos daha kategori açılmadan yakama yapismaya başladın sonumuz hayrolsun inşallah![]()
Kilo vermesi konusunda haklisin canim183 boyu. Yok kizz kilolu çok. Kendi oturuyor,göbeğide kucağında oturuyo![]()
Hee farkettim,uçurumdan aşağı yuvarlaniyomusum gibi bi his var içimdeIsinma turları bunlar.Sonu imzayla biter bu işin.
![]()
Hele hele triplere bakBeni sevmiyorsan katilmaAlti ustu sarma ,icli kofte istedim
Sanki ben yiyorum
Eniste bayram etsin![]()
Nevoş seni tutar merak etme.Hee farkettim,uçurumdan aşağı yuvarlaniyomusum gibi bi his var içimde
Hele hele triplere bakağlama Nevos beni de aglatican
enişteye her gün bayram
![]()
Tamam sen o bayrami bizim icin resimle gerisini ben hallederimHee farkettim,uçurumdan aşağı yuvarlaniyomusum gibi bi his var içimde
Hele hele triplere bakağlama Nevos beni de aglatican
enişteye her gün bayram
![]()