- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elektrik dedin de tırstım birden Nevoş.Adra'cim kimleri tutacagim,kimlere elektrik verecegim yeni kategoriye gecince gorecegiz..![]()
Nevooossss nevosssssssssssKilo vermesi konusunda haklisin canimAma yarisma icin bu bahane degil
Basvurunuz reddedilmistir..
![]()
EfendimNevooossss nevosssssssssss![]()
Elektriği Harbi`ye yükleyeceğim.Mesaji almana sevindim![]()
Nasıl yani?Kaç oy geri alınmış.oylarımı geri almışlar(( ilk sıralarda olamayacağımı biliyordum ama orada gördüğüm sayı kendimi iyi hissettiriyordu
Tahtımı sana bırakmak istiyorum.O niyemişhatta
![]()
gündüz 5 oyum vardı şimdi 1 oyum.herkesin canı sağ olsun zaten iddialı değildim.ama insanın içi burkuluyormuş :)))Nasıl yani?Kaç oy geri alınmış.
Aa oy gerı demı alınıyorgündüz 5 oyum vardı şimdi 1 oyum.herkesin canı sağ olsun zaten iddialı değildim.ama insanın içi burkuluyormuş :)))
Oylar tamamen arkadas cevresinden alinmiyor.Sizde cok iyi oy almissiniz..Daha yarisma bitmedi heran dengeler degisebilir..Ayrica 1.olan arkadasimizin tarifi cok guzel ve begenilerle oy aliyor...Iyı geceler kızlar
Ben daha oy vermedım kac tarıf arasında kararsızım
Daha oncekı yarısmalarda da olmustu sanırım arkadas cevresıne oy gıttıgı ve olucaktırda bunun onune gecılmez sanırım
Kendı adıma bu yarısmaya katılmaktan cok mutluyum kk da genıs cevrem yok bır ıkı arkadasım oy verdı evet
ama bu kadar oyu tanımadıgım arkadaslardan almam ayrıca mutluluk verıcı, tarıfıme yorum yapan arkadasların % 90 ını tanımıyorum keske gorebılsek oy verenlerı..
Yanı bıraz canım sıkıldı butun oylar arkadas cevresınden gelıyorsa dıgerlerının emegıne yazık![]()
Yapma yaaa.. Aaahhh hic hoş değil ve etik değil çok sinirlendim simdi...samimi olanlar katılsın oylamalara amalütfen.gündüz 5 oyum vardı şimdi 1 oyum.herkesin canı sağ olsun zaten iddialı değildim.ama insanın içi burkuluyormuş :)))
Alacakları oyu niye vermişler.Hayret birşey.Ayıp etmişler.gündüz 5 oyum vardı şimdi 1 oyum.herkesin canı sağ olsun zaten iddialı değildim.ama insanın içi burkuluyormuş :)))
Yapma yaaa.. Aaahhh hic hoş değil ve etik değil çok sinirlendim simdi...samimi olanlar katılsın oylamalara amalütfen.![]()
canları sağ olsun demek ki sonrasında diğer bir tarifi beğendiler ama oy kullanmadan önce doğru karar vermek lazım yoksa benim gibi ay yinede 5 oy almışım abla bak diyip sonra 1 oyu görüp ablasından saklayan olabilir :) çok mu acıtasyon yaptım ne :) sorun değil aslında sadece kadınsal alınganlıklarAlacakları oyu niye vermişler.Hayret birşey.Ayıp etmişler.Üzülme canım ya.
Geri alma butonu kalkmalı bence.