- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Bağımlılık yapıyorum demi
Yerimden kalkasım yok, niye hergün yemek yemek zorundayız![]()
Ayy kiyamam sana . Yakin olsaydi evlerimiz bn yemekleri fazla fazla yapardim paylasrdik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağımlılık yapıyorum demi
yaaaa. doğru sezinlemişim demekkk..smileyleri koymuş pink diye seslenmişş.Doğru diyorsun onlar için 1. olmak değil beni alt etmek önemli![]()
Allah razı olsunAyy kiyamam sana . Yakin olsaydi evlerimiz bn yemekleri fazla fazla yapardim paylasrdik![]()
ben nasıl anladım biliyomusun hani takılıyorsunuz ya birbirinize ee sende öndesin pinkoya seslenip kemeri getir anlamında![]()
Allah razı olsun
Hafta sonu annemler gelecek 3 gün anneme yaptırırım![]()
Arada olur böyle kazalar, bende hiç bu kadar az oy almamıştım, katılım fazla olunca oylar çok bölündü tabibir sonra ki yarışmada oy oranımı %100 artırarak 2 oy almayı hedefledim korun benden :)))
Tabi ki biz ciğerlerini biliyoruz bunlarınyaaaa. doğru sezinlemişim demekkk..smileyleri koymuş pink diye seslenmişş.![]()
anam sen zayıfsındırda şimdi çıtı pıtı yemek sevenler ve sevmeyenlerr..Bağımlılık yapıyorum demi
Arada olur böyle kazalar, bende hiç bu kadar az oy almamıştım, katılım fazla olunca oylar çok bölündü tabi
Tabi ki biz ciğerlerini biliyoruz bunların![]()
bir sonra ki yarışmada oy oranımı %100 artırarak 2 oy almayı hedefledim korun benden :)))
Yok canım ya 56 kiloyumanam sen zayıfsındırda şimdi çıtı pıtı yemek sevenler ve sevmeyenlerr..
yaaaa. doğru sezinlemişim demekkk..smileyleri koymuş pink diye seslenmişş.![]()
Doğru diyorsun onlar için 1. olmak değil beni alt etmek önemli![]()
56 kilo ee zayıfsın işte günde bir kere yemekmi yenilir hiç olamadım hayatımda öyle pek severim yemek yemeği.. bende senin gibilere özenirim ama allahtan kilolu değilim pek..Yok canım ya 56 kiloyum
Ama yemek yemekten zevk almıyorum, ihtiyaç dahilinde yiyorum günde 1 kere![]()
Ask olsum ben ne zaman istedim kusani senden senin olsun ben dostluk istiom![]()
![]()
Tamam o zaman olurda 1 olursan kemer bende kalsın
![]()
Tatlıya öyle değilim bak, günün her saati çikolata yiyebilirim sınızsız ama yemek yemekten zevk almıyorum, akşam yemeğinde eşim olduğu için yiyorum bekarken gece yerdim sadece, o zaman 49 dum56 kilo ee zayıfsın işte günde bir kere yemekmi yenilir hiç olamadım hayatımda öyle pek severim yemek yemeği.. bende senin gibilere özenirim ama allahtan kilolu değilim pek..
Yok canım kim kazanırsa onun olsun şaka yapıyorumOlur tatlim sende kalsin hediyede sana gelsin hatta![]()
![]()
O
araya alıp kapıcı kızı gibi dövüyosunuz beni bende girmeyi verim dedimÖzledim kız seni nerdeydin
Yoktum ki ben, yeni geldim dahaaraya alıp kapıcı kızı gibi dövüyosunuz beni bende girmeyi verim dedim![]()