- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Özledim kız seni nerdeydin
Yok canım kim kazanırsa onun olsun şaka yapıyorum![]()
Sen bilirsin ama sende kalabilir sizleri kaybetmeyim o bana yeter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özledim kız seni nerdeydin
Yok canım kim kazanırsa onun olsun şaka yapıyorum![]()
tek kişinin başına üşüştüğünüze göre yetiyor demekkiYoktum ki ben, yeni geldim dahaBizim gücümüz sana yeter mi bee
![]()
O nerden çıktı, Niye kaybedesin canımSen bilirsin ama sende kalabilir sizleri kaybetmeyim o bana yeter![]()
Yetmediği için toplanıp geliyoruztek kişinin başına üşüştüğünüze göre yetiyor demekki![]()
teksin dimi sen şimdiYetmediği için toplanıp geliyoruz![]()
O nerden çıktı, Niye kaybedesin canımKardeş kardeş yarışıyoruz şurda
![]()
Tek gibi duruyor muyum bi çığlık atarım kk koşar beteksin dimi sen şimdi![]()
Tabi canım, yarışma bitince seni tanımıyor ayağına yatmayızYani yarismadan snrada samimeyetlerimiz devam eder die yavrum![]()
:73;
Tabi canım, yarışma bitince seni tanımıyor ayağına yatmayız![]()
GörüşürüzKizlae ben yemek yPmaya cikiom optum sizi .:36;
Evet bende tatlıcıyımm evlilik düzene sokar adamı asker gibi bir yandan iyi bir yandan kotu beeTatlıya öyle değilim bak, günün her saati çikolata yiyebilirim sınızsız ama yemek yemekten zevk almıyorum, akşam yemeğinde eşim olduğu için yiyorum bekarken gece yerdim sadece, o zaman 49 dumEvlendikten sonra bir anda şiştim resmen düzene girmiştim, sabah kahvaltı, öğren ve akşam yemek derken, eski halime dönüyorum şimdi
![]()
Kilo aldırması yönünden kötü, diğer taraflarını seviyorum, birde yemek yapma olmasa tadından yenmezEvet bende tatlıcıyımm evlilik düzene sokar adamı asker gibi bir yandan iyi bir yandan kotu bee
Vayyy çokta alçakgönüllüyüz bırakma bunlara kemeriii.cicimm.Sen bilirsin ama sende kalabilir sizleri kaybetmeyim o bana yeter![]()
ayy evet bir koca var ve iş çıkışı yemek yapmayı düşünüyorum..allahtan bu aralar mesaidede oğluşumla ne bulsak onu yiyoruzz..Kilo aldırması yönünden kötü, diğer taraflarını seviyorum, birde yemek yapma olmasa tadından yenmez![]()