- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
mesela ben diğer yarışma ne olursa olsun mezemi ne yapacağımı düşünüyorum ama sunumunuda düşünüyorum..aa bir baktım sunumlar kafamda galiba görselliğide seviyorum benn..Bu yarsma ciddi ciddi yarsma değil miydi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesela ben diğer yarışma ne olursa olsun mezemi ne yapacağımı düşünüyorum ama sunumunuda düşünüyorum..aa bir baktım sunumlar kafamda galiba görselliğide seviyorum benn..Bu yarsma ciddi ciddi yarsma değil miydi![]()
elbette ciddi bebiş o anlamda demedim... kadınlar kulübü yarışma ve her şeyleriyle yarışalım diyorum atıyorum sütlü tatlı ve sunumu gibi ..yani daha bir özenmek anlamında..
mesela ben diğer yarışma ne olursa olsun mezemi ne yapacağımı düşünüyorum ama sunumunuda düşünüyorum..aa bir baktım sunumlar kafamda galiba görselliğide seviyorum benn..
evet her haliyle kurabiyen güzel bunu demek istemiştim..Görsellik bnm icinde önemli . Bu oylamadada gorsellige verdim zaten![]()
![]()
evet her haliyle kurabiyen güzel bunu demek istemiştim..
Sagol canimhayırlı cumalar.
nevoş gecmiş olsun.![]()
Ben anlamadimHaydee diğer yarışma başlasınnn..nevrestem yaa. sunumlarda dikkate alınsın bir dahaki yarışmalarda ciddi ciddi yarışalım ayoll...k.k kulübünün ne eksiği var diğer sitelerden
![]()
Kızlar kızlarrrr![]()
Ne haber nasılsın![]()
YOK hayatım yapılıyor tabikide ya şöyle demiştim kategori atıyorum mezeler ve sunumu ikisi bir zikredilsin diye düşünmüştüm.Ben anlamadim
Gorsellik ve sunum yapiliyor zaten![]()
Evet canim oyle olur.Nevosum ilk defa katildim icin bilmiyorum . Yarina kadar karli dag ile eşit gidersek ikimizdemi seflik alacaz![]()
![]()
![]()
Sunumuda ekleniyor konuyaYOK hayatım yapılıyor tabikide ya şöyle demiştim kategori atıyorum mezeler ve sunumu ikisi bir zikredilsin diye düşünmüştüm.![]()
Iyim hanim abla bdv de takılıyorum senin seslendini gorunce bi selam verim didim![]()
Sunumuda ekleniyor konuya
2-3gundur uyumuyorum kafam almiyor galiba kusura bakma![]()
Ay canım büyük geçmiş olsun bilirim benimde oğlum yeni atlattı ishal ve kusmaq vardı şifalar diliyorum ama hava değişimide yapıyor çocukları. ne yorgunsundur. geçecek inşallahh.Sunumuda ekleniyor konuya
2-3gundur uyumuyorum kafam almiyor galiba kusura bakma![]()