- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.447
- 1.423
- 61
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim nevosummHayirlisi olsun canim
Gozunaydin canim
Burasi cok soguk hic gelme![]()
Eşim grip oldu, etrafında dolanıyorum, hiç böyle yapmazdı, pek nazlı şimdiİyi canim cok sukur:)Serum bayagi iyi geldi...
Nasilsin![]()
Antep'de sicakti burayageldik cok sogukTeşekkür ederim nevosummhadi yaa burası bahar gibi çok güzel
Cok gecmis olsun canimEşim grip oldu, etrafında dolanıyorum, hiç böyle yapmazdı, pek nazlı şimdi
Amin hepimizeCok gecmis olsun canim
Allah kolaylik versin.![]()
Gorusuruz canimAmin hepimizeBen kaçıyorum ilgileneyim, küsüyor
Görüşürüz![]()
Ellerinize sağlık afiyet bal şeker olsun..Ellerinize saglik harika olmuslar...
Bizimde dun misafir vardi pastalri,pogacalari ben yaptim ama resim cekmeye hic imkanim olmadi....
Pastayi cekmistim sadece
Eki Görüntüle 1393559
he valla uydurdukları bunlarsaaBilirim senin uydurma yaptıklarını,döktürmüşsündür yine
Hıh..uydurmuşş.Ablam bayagi cesit yapmistik bunuda en son yaptim.Uydurdum birseyler![]()
Hizmet etçen uleynnn... geçmiş o0lsun şekerim grib artıkın ailemizden misafir ettik gitmiyoo..Eşim grip oldu, etrafında dolanıyorum, hiç böyle yapmazdı, pek nazlı şimdi
he valla uydurdukları bunlarsaa
Eşim grip oldu, etrafında dolanıyorum, hiç böyle yapmazdı, pek nazlı şimdi
sanada canım günaydın ve hayırlı cumalar.Günaydınlar,hayırlı cumalar olsun hepimize![]()
sanada canım günaydın ve hayırlı cumalar.
tam anlamıyla döktürmüştür. kıskancımda kıskancım..Gerisini sen düşün demi,neler yapmıştır varya![]()
tam anlamıyla döktürmüştür. kıskancımda kıskancım..![]()
Varmı öyle bir smiley. hemen çatlıyayım ortadan..Kesinlikle becerikli olupta yapmaması mümkünmü.
Ortadançatlayanüyesmileyi:))))
Varmı öyle bir smiley. hemen çatlıyayım ortadan..![]()