Ablacim bugun daha iyi sabah yine serum ve buhar verildi.1-2 gun icinde daha iyi olur..Nevoşşş oğlun nasıl iyimi bugün..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacim bugun daha iyi sabah yine serum ve buhar verildi.1-2 gun icinde daha iyi olur..Nevoşşş oğlun nasıl iyimi bugün..
OYYY kıyamam serum serum zor beyaaa..Ablacim bugun daha iyi sabah yine swrum ve buhar verildi.1-2 gun icinde daha iyi olur..
Canim salgin varmisAy canım büyük geçmiş olsun bilirim benimde oğlum yeni atlattı ishal ve kusmaq vardı şifalar diliyorum ama hava değişimide yapıyor çocukları. ne yorgunsundur. geçecek inşallahh.
İyiyim ablacim cok sukurİyiylik nevom sen nasılsın iyimisin![]()
Serum cok zor isOYYY kıyamam serum serum zor beyaaa..
ah canım bilirim zordur ben benimkine takılırken bulamıyorlar damarı o ağlamıştı bende ağlamıştım anlıyorum seni canım.. olsun nevrestem rabbim beterlerinden korusun evlatlarımıza sağlık şifa versin bunlar geliyor ve geçiyor..Serum cok zor is
Oglum dun hastaneyi birbirine katti 3 defa damar yolu acildi hemsireleri tekmelediBugun pek akillisin dediler
![]()
Amin canimah canım bilirim zordur ben benimkine takılırken bulamıyorlar damarı o ağlamıştı bende ağlamıştım anlıyorum seni canım.. olsun nevrestem rabbim beterlerinden korusun evlatlarımıza sağlık şifa versin bunlar geliyor ve geçiyor..
Ablacim bugun daha iyi sabah yine serum ve buhar verildi.1-2 gun icinde daha iyi olur..
İyiyim ablacim cok sukur![]()
Serum cok zor is
Oglum dun hastaneyi birbirine katti 3 defa damar yolu acildi hemsireleri tekmelediBugun pek akillisin dediler
![]()
Ablacim cok inatciKıyamam ona canı yandı tabi,neyseki bugün uslu durmuş kerata ya![]()
Ablacim cok inatci
Birde cok sik hasta olmuyor bu 3.oldu
Evet bugun hemsireler annen yaninda olmasaydi bizde seni tekmelerdik dediler![]()
Sağol teşekkürlerbdv sakin bugün,ama her an herşey olabilir
![]()
Tsunamiye benzetiyom bazen bdv yi![]()
Aniden ne olacağı belli olmuyor .. Buaralar fazla takilamiom esim gelince onla ilgileniom hep gunduzleri oglumdan frsat buldukca
![]()
Ablam gecen yil mayista ishal ve kusmasi vardi.Virus bulasmis esim yanimdaydi 4 kisi damar yolu acmak icin ugrasti hepsini isirdi,tekmelediKüçük ama daha,tepki vermesi normal,gerçi tekme işine girmeyecemde
Çocukken dişçinin elini ısırdığım aklıma geldi de![]()
Merakla bekliyorum sonucuOylamada sütlü tatlı ve mezeler hangisi olacak bakalım![]()
Kaynayan kazan resmen,bir ateşe bakıyor yanioğlun küçükmüğ yoksa kaç yaşında
Ablam gecen yil mayista ishal ve kusmasi vardi.Virus bulasmis esim yanimdaydi 4 kisi damar yolu acmak icin ugrasti hepsini isirdi,tekmeledibu sefer daha iyiydi.
Sen de yaramazmissin
Bu smile yanlislikla oldu tabletten silemiyorum![]()
Merakla bekliyorum sonucu
Sen hangisini istiyorsun ablam![]()
Kucuk abla 1 yasinda simdi uyudu evi temizlemeye kalktim . Yemek yapcam bide o uyanana kadar uyandimi oyun istuo çünkü![]()