Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Serum cok zor is:KK43:
Oglum dun hastaneyi birbirine katti 3 defa damar yolu acildi hemsireleri tekmeledi:KK57:Bugun pek akillisin dediler:KK70:
ah canım bilirim zordur ben benimkine takılırken bulamıyorlar damarı o ağlamıştı bende ağlamıştım anlıyorum seni canım.. olsun nevrestem rabbim beterlerinden korusun evlatlarımıza sağlık şifa versin bunlar geliyor ve geçiyor..

ah canım bilirim zordur ben benimkine takılırken bulamıyorlar damarı o ağlamıştı bende ağlamıştım anlıyorum seni canım.. olsun nevrestem rabbim beterlerinden korusun evlatlarımıza sağlık şifa versin bunlar geliyor ve geçiyor..
Amin canim:KK60:Cok tesekkur ederim.Rabbim beterinden korusun:KK36:

Küçük ama daha,tepki vermesi normal,gerçi tekme işine girmeyecemde :KK53:
Çocukken dişçinin elini ısırdığım aklıma geldi de :KK70::KK70:
Ablam gecen yil mayista ishal ve kusmasi vardi.Virus bulasmis esim yanimdaydi 4 kisi damar yolu acmak icin ugrasti hepsini isirdi,tekmeledi:KK57:bu sefer daha iyiydi.
Sen de yaramazmissin:70:
Bu smile yanlislikla oldu tabletten silemiyorum:KK31::oops:

Ablam gecen yil mayista ishal ve kusmasi vardi.Virus bulasmis esim yanimdaydi 4 kisi damar yolu acmak icin ugrasti hepsini isirdi,tekmeledi:KK57:bu sefer daha iyiydi.
Sen de yaramazmissin:KK70:
Bu smile yanlislikla oldu tabletten silemiyorum:KK31::oops:

Onu hatırlıyorum hatta söylemiştin o zaman,çocuklar böyle işte ne yapacan iyi olsunlarda yeter ki.
Sorma çok fenaydımm :KK70::KK70:

Merakla bekliyorum sonucu:KK73:
Sen hangisini istiyorsun ablam:kk77:

İkisede olabilir fark etmez yani :kk77:

Kucuk abla 1 yasinda simdi uyudu evi temizlemeye kalktim . Yemek yapcam bide o uyanana kadar uyandimi oyun istuo çünkü :KK70:

Çok küçükmüş daha :nazar::nazar: maşallah ona,uyuyunca zaten işler yapılıyor.
Ben bebek özledim torunum olsa ne yaparım acaba

Back
X