müttefik oluruz bebeğimYaşa be başkan yalnız sütlü tatlılarda rakibiz haberin olaaa
kaçtı gitti abla işte kaçtı gitti bu hep böyleAlacam paçasını aşağıya görecek
kaçtı gitti abla işte kaçtı gitti bu hep böyleAbla sopasını hakedşyo abla
ağlamıyorum ya gözüme toz kaçtı parkyparkbyull Röportajı
Zencefilli kurabiyeler :Üfff miss (Karky'nin sponsorluğunda
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
çok eğlenceliymiş daha önce yemek yarışmalarına katılmamıştım dikkatimi de çekmemişti hep bdv ye bakardım geçirdiğim kısa gebelikte de gebelik topiklerindeydim..geyikte candy shop grubunu kurunca pinkstrap'ın ayın şefi seçilmesiyle haberim oldu böyle yarışmaların yapıldığını..çok iyi de oldu açıkçası
2)Yarışmadan beklentileriniz?
vallahi diğer profesyonel kurabiyeleri görünce kendimle ilgili bir beklentim kalmadı gibi ama bundan sonra takiplerimi sürdürüp kendimi geliştirmeyi planlıyorum açıkçası
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
gayet yerinde ,her şey açık açık belirtilmiş kuralların eksiği yok bana göre.
4)Yarışmaya neden katıldınız?
candyshop grubumuzla whatsuptan da görüşüyoruz karkraliçesi kurabiye yapmış geçenlerde resmini attı bu arada bende misafirim gelecek diye kurabiye yapıyordum..yarışma için yaptığını söyleyince neden rakip olmuyorum dedimbu arada whats uptan resim atıyordum zaten toparlayıp yarışmaya resimleri attım..
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
eşim güldü baya ,zaten kk onun kuması gibiannemler bilmiyor söylemedim,kızlarda iyice bilendi rakip olarak yorumlarda görüyorsunuz zaten
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
önemli olan sizlerle yarışmak bu güzel havayı solumaktı diyeyim (ulusal kanal yarışmaları smilesi (varsa şayet) )
7)Yarışma devam etmeli mi?
kesinlikle aslında çok eğlenceli şahsen çalışmasam devamlı çeşitli kategorilerde yemeklerimi yapar yapar rakiplerimle tatlı tatlı atışırım
8)Yemek yapma konusunda iddianız?
iddialı olduğum lanlar mevcut ama kurabiye benim için bir ilkti..una doymayan kurabiyemi bir saat yoğurunca anladım
9)Oylar sizce nasıl veriliyor?
çok oy alacağımı sanmıyorum ama sevenlerimden sırf beni sevdikleri için geleceğini düşünüyorum (kızlaaaaar mesajı aldınız ağzınızı burnunuzu kırarım
10)Rahatsız olduğunuz durumlar?
rahatsız olduğum bir durum söz konusu değil
11)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
bu yarışma benim için doğaçlama gelişti bu sebeple bir hazırlık yapmadım (dürüst olayım)
12)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
nevreste başını çektiğin yarışmaları iyi tanıtıyorsun gerçekten
13)Yeni kategori sizce ne olmalı?
ooouuuv yaş paşta ,dünya mutfağı ya da sütlü tatlılar yaparsanız haberim olsun kaptırır gelirim
14)Tarifiniz hakkında yapılan yorumlar için ne düşünüyorsunuz?
kızlar çok tatlı benim tarifte kolaycı olduğumu düşündüler çünkü direkt tarifin resmini çekip koydum ,olsun sağlık olsunbenim kurabiyeme yorum yapan ekip çoğunlukla bizim kızlar işin gırgırındayız hepsini çok seviyorum
tozuna gurban ya laağlamıyorum ya gözüme toz kaçtı parky
hani nerde@EnHarbiKiz nedir layn milletin senden çektiği hepsi harbi de harbi diye tutturmuş
kark da okudan da görsün bunlarıtozuna gurban ya la
ben ne çekemiycem len ağzımdan harbi kız çıkmadı baksana röportajlara herkeşler harbide harbi diyip dururhani nerdesen niye beni çekemiyon acaba
nee kaaa karizmatikim yaben ne çekemiycem len ağzımdan harbi kız çıkmadı baksana röportajlara herkeşler harbide harbi diyip durur
görsünkark da okudan da görsün bunları
bana ne diye yazmıyon bişe patron üye kayırmaca var seviyorum dedim sana sayfalar ötesi bişey demedintozuna gurban ya la
aaaaaaaaaaa dombikim hayal alemim minik kuşum prensesimin anası anaların sultanı görmedim vallahi görmedim nasıl görmedim nasıl görmem beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenbana ne diye yazmıyon bişe patron üye kayırmaca var seviyorum dedim sana sayfalar ötesi bişey demedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?